Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. B

YHT Gar-Kuyubaşı-Esenboğa-Üniversite Metro Hattı

bu doğru değil fuar alanı bakanlığın attığına göre man kavşağını geçince sağ tarafta gibi duruyor
  2. B

fuar durağı tam neresi man kavşağını geçince ileride mi yoksa geride saracaların oralardamı
  3. B

ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANI ÇEVRESİ,BALIKHİSAR İMAR MAH,SARACALAR

Merhabalar Ankaranın yeni gelişen yatırımlık bölgesi Esenboğa havalimanı civarı, balıkhisar imar ve saracalar mahallesi proje görüş ve önerileri bu başlıkta toplayabiliriz
  4. B

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

ovacığın 4.cü gross marketi full gross yakında yozgat bulvarı file market yanında açılıyor
  5. B

Ovacığa banka geliyor. Halkbank ovacık şubesi çok yakında Yozgat bulvarı, Uygun avm yanında açılıyor
  6. B

BAŞKENT İNŞAAT ANKARA ELİT REZİDANS PROJESİ İVEDİKKÖY

temel 29 ekim 2023 de atıldı. başkent inşaat tarafından. 2023 den önce başka bir inşaat firması ile arsa sahipleri anlaşmış kooperatifmiş galiba onlar hiç başlayamamış
  7. B

ben 2 milyon peşinatla almıştım. şirketin battığına dair haber buladım. en son şantiyeye gittiğimde taşeron bir firma ile kaba inşaat ve diğer işler için anlaşıldı dendi. vinç gelince o firma başlayacakmış. firma batsa şikayetvarda bir sürü şikayet olur ama yok garip bir durum.
  8. B

fuar alanı google mapsde çıkmıyor. tam konumu bilen varmı
  9. B

merhaba ben burdan toprakdan daire almıştım inşaat 2 yıldır yerinde sayıyor. büyük firma diye güvendik. inşaat ile alakalı duyumlarınız varmı?
  10. B

ovacık yozgat bulvarında oturanlar varmı acaba? ben gamadorda oturuyorum. Trafik akşam ve haftasonları her gün kilit olmaya başladı. Alt geçit yapılması gerekiyor. Bu daha ovacığın %50 sinin dolmuş hali. hergün yeni inşaatlar yükseliyor. yeni gross marketler açılıyor.
  11. B

yanlışınız var hocam. 3 sene önce başka bir firma yapıyordu. 2023 kasım ayında galatasarayın eski forma sponsoru başkent inşaat yapmaya başladı.
  12. B

Merhaba Arkadaşlar başkent inşaat elit rezidans ankara ivedikköy çevreyolu kenarı projesinden ev alanlar bu başlık altında toplanabilir mi
  13. B

fuar alanı durağı dediği yer tam neresi oluyor.
Geri