Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. I

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

Önümüzdaki 10 yıl bu hat kapasitesi düşük kalacaktır zaten ilk etap günlük 35 bin taşıyor kalanı açıldığında sayı 100 bin olur.daha sonra işletme mantığı marmaray gibi düzwnlenebilir
  2. I

M17 Düğmeciler-Bayrampaşa-Ortaköy Metro projem

45 senedir k.çekmecedeyim düğmeciler diye biryer ilk defa duyuyorum
  3. I

M1B Kirazlı-Halkalı Metro Hattı Uzatması

Ne gibi çalışma var istasyonlar mı kapalı bilgi verirmisiniz
  4. I

İstasyon kısımlarındaki yeni tabelalar yeni sözleşmeye göre yenilenmiş
  5. I

Buna göre Kalyon Özgün Metro İnşaatı Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi İle Kirazlı-Halkalı Üniversite Metro Hattı İnşaat Ve Elektromekanik İşler İle M1 Hattı Elektromekanik Sistemleri Yapım İşi için Beton Tedarik Sözleşmesi imzalandı. Projeler kapsamında yaklaşık 1.100.000.000 TL tutarında hazır...
  6. I

Maalesef 2028 gibi anca
  7. I

Asıl çalışmalar 2026 başında yoğunlaşacak o zamana kadar hazırlık yapılıyor halkalıdada ufak tefek hazırlıklar yapıldı fatihten girecek ilk tbm ler kirazlı yönüne kazacak. Bunun içinde halkalı meydan beklemede olabilir
  8. I

Bu hatta tbm dahi gelmedi belki 150 200 metre natm kazı olabilir %20 derken halkalı meydana olan kısım diğer kısmına eklendiğinde oran %10 kadar düşüyor
  9. I

Avrupa tarafına geldiğinizde Kirazlı-Halkalı hattının tamamlanma oranı daha geride. Müteahhidiyle geçen hafta görüştük. 2026 başından itibaren o da aktif hale gelmeye başlıyor. Onun batıya doğru ilerleyen ikinci fazı var. Bu ikinci faz konusunda teknik değerlendirmeler devam ediyor. Çünkü zemin...
  10. I

Halkalı meydan gar arası zemin sıkıntılı çıkmış proje güzergahı değişebilir.kaynak ibb genel sekreteri
  11. I

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi - Yht

Büyükkarıştıran tren istasyonu 21.09.2025
  12. I

Foto bana ait 2 hafta öncesi
  13. I

Foto bana ait oguz maşallah araklamacı gazeteci fikri gibisin.kamusözünden daha paylaşım yapmayacağım orası bitti sanırım
  14. I

Eski yüklenici ile yenisi arasında fazla fark yok bu firmalar diğer projelerde zaten ortak çalışıyorlar
  15. I

Bu haftaki hastane durağı derken tabiki mehmet akifi kastediyorum. Kapatıldı derken artık orada güvenlik bile durmuyor.yıllardır güvenlik vardı. Zaten orada çalışma olmayacak
  16. I

Zaten bende hastane istasyonu yapılacak demedim malzemeler taşınıp şantiyenin kapatıldığını söyledim.okurken biraz dikkat lütfen
  17. I

Hastane istasyonundan bütün malzemeler fatih ve halkalı meydan makas şantiyesine taşındı.hastane istasyonu kapatıldı.diyebiliriz
  18. I

Çalışmalar yavaş yavaş devam ediyor.halkalı tarafı çalışma daha az. Gördüğün kadarıyla 2 tane taşeron firma çalışıyor.tbmler gelmeden işlerin hızlanacagını sanmiyorum
Geri