Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Boşverin bugün toki geleceğine 5 yıl daha beklesin korkmayın … Toki = Rezillik
  2. A

Mükemmel bi haber Şükür olsun Bağlum yok listede 🙏🙏 Hedefe adım adım 💪
  3. A

Grup bağlantımız .. https://chat.whatsapp.com/CXCFUpsvJM38AGN9218PuF
  4. A

Dostlar grubumuzu açtık gözümüzden kaçan olur ekleyemediğim kişiler olur eğer varsa whatsap üzernden ben eklenmedim yazarsa eklerim telefona bugün şarj dayandıramadım herşey çok karıştı zor toparladım açtım hakkınızı helal edin
  5. A

Hem whatsap grubu için herkes yazdı sen yazmadın biliyorum ben , akşam iş bitimi grupta görüşürüz yoldaşlar yeni görenler içinde 0554-750-24-90 nokta bırakırsanız eklerim gruba hadi rastgele
  6. A

Dur be tcuab sanada bişey söylenmio şurda gülmekte ne var ne zamana kadar dert düşünce birazda gülmek lazım hayat kısa kuşlar uçuo dur gitme bi yere
  7. A

Nasıl gülmeyelim yani insanın ömrü 250 yıl değilki dediğin yerde ben koptum yani 😂😂 hâlada gülüyom 😂 3 - 5 inde garantisi yok belki 10 yani doğru diyon 😂😂😂
  8. A

O değil uzun yıllar önce yatırım yapanların o kadar inancı kalmamış umutları tükenmiş o kadar bezmişlerki 😂😂 Gözleriyle dikilen siteleri görseler bu işin içinde bi iş var kamera şakasıdır diyecek noktadalar 😂😂😂😂 Tcuab video sana gelsin 😂😂😂
  9. dd449418e3d641dea85e4602453056d1.mp4

dd449418e3d641dea85e4602453056d1.mp4

10. A

Bunun sorumlusu kimdir bende biliyorum kimdir sende biliyorsun kimdir odur o 😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂
  11. A

Buyuuuuuurrrrr olaylara bak fıkranın güzelliğine bak 😂😂😂😂😂 Bir ömür unutmam bunu 😂😂😂😂😂😂😂😂 Bağlum bizi filozof etti 😂😂😂😂😂
  12. A

bende onu düşünüodum bu forumda farklı bişey var diye 🤔 yatırımcıdan çok bağlum mağdurları sayfası gibi 😂😂 valla biz yeniyiz bağlumda ama eminiz 😎😂😂 sizde bu saatten sonra emin olun haa şuna göre emin olun ölçtüm biçtim şahsım adına 5 seneyi göze alarak girdim .. Zaman beni haklı çıkardığında...
  13. A

Yok başka biriyle karıştırdın büyük ihtimalle
  14. A

Sen hatayı 16 sene evvel yapmışsın 😂 bi öngörüyle bağlum adam olur demişsin olmamış ama o yıllarda da biri gel çakırlarda arsa al deseydi sana mesela derdin ki bomboş düzlük tarlanın ortası burdan bi yol olmaz derdin bağlum öylemi binalar var yerleşim var bağlum mantıklı derdin 😂😂
  15. A

Şimdi tcuab güzel bi tespit bak ben 16 sene önce almış olsam bağlumdan ki almazdım niye diycen 16 sene önce Atapark yeni başlıodu bırak uzağa gitme altı ovacık arkası kanuni bide Ankara genelinde gecekonduların yok edilip inşaatlaşmanın yeni başldığı bi dönem kalkıpta bağlumda boş tarlaya para...
  16. A

Şimdi bu detay isteyen bi konu 16 sene önce 450 grama alınan arsa nerde kaç metre . 450 gram durmuş olsa hiç dokunmasan şuan hala yeni bir binada bi daire parası değil … ama arsa nerde kaç metre belkide 1.5 site dairesi getircek 3-5 sene içinde
  17. A

Çok Detay düşünüon bee Tcuab hislerini bile ele geçirmiş 😂 arsan varmı yaslan arkana boşver yoksada hiç alma bu 6. Hisle uykuların kaçar yatamazsın uyku haram olur sana 😂😂😂
  18. A

Sosyal medya memleketi , özellikle belediyeleri gerçekten esir almış 😂😂😂 ankara trafiğe düşen her olayı takip etmek zorundalar resmen 😂😂😂 belediye meclisinden çok vatandaşın sözü geçio ortak gibiyiz aynı 😂😂😂😂 o değil adamlar kendi halinde kurusarı tarafında çalışıodu sessiz sakin 😂😂 iş...
  19. A

Adamlar akşam 7 de projektörlerle çalışıodu ekskavatör harfiyat dolduracak projektör tutuolar adama 😂😂😂😂😂😂
  20. A

Evet video atcam ama yarın grubu kurcam mesajları belki yeni görenler olcaktır buraya çok sık girmeyenler sonradan görenler olcaktır o yüzden yarın akşam grubu kurcam paylaşcam . Ayrıca yol çalışması dün akşam 7 de otobüs son durağının karşısındaydı kösrelikten gelen yol iptal bağlantıyı...
Geri