Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Türkiye'de Raylı Sistem İhtiyacı olan Şehirler

Sivas için kesinlikle gerekli. Sivas'ın merkez nüfusu 392.711, Trabzon'un merkez nüfusu 330.836. Trabzon'a bu nüfus ile yapılabiliyorsa Sivas ve diğer birçok ile de yapılması için bir engel olmamalı diye düşünüyorum. Hatta belli bir nüfusun üstünde olan her ile yapılması gibi bir politika...
  2. S

Sivas'a Yeni Bir AVM Yapılmalı Mı?

İvaPark AVM birçok açıdan yetersiz kalıyor (örneğin yemek katı çok kısıtlı ve diğer birçok marka yok). Şehre daha modern, mümkünse üniversite ve gelişme potansiyeli olan bir bölgeye yeni bir AVM yapılması iyi olabilir diye düşünüyorum. İskaMall diye bir açık hava AVM'si yapılıyor fakat 3 yıldır...
  3. S

Sivas Raylı Sistem projem

Öncelikle bu projede üniversite ve otogar gibi önemli noktaların tramvay yerine banliyö hattına verilmesini çok doğru bulmadım. Bunun dışında, Sivas'a tramvay yapılacaksa bu mutlaka üniversitenin içini de belli noktalarda duraklar olacak şekilde dolaşmalı ve RTE Bulvarı'ndan geçmeli. Bu iki...
  4. S

Sivas Demirağ OSB Gelişmeler

Bu konuda somut bir gelişme oldu mu?
  5. S

Sivas Ulaşım Projeleriniz Ve Önerileriniz

Tüm otobüslerin daha büyük otobüslerle değiştirilmesi ve ulaşım hizmetlerinin tamamen belediyenin kontrolüne geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu anki haliyle sadece dolmuş mantığı. Daha planlı hatlar ve otobüslerin numaraları olmalı. Otobüs gelirken üstündeki yazılardan anlamaya çalışıyoruz...
Geri