Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Skyscrapercityizmir

İzmir Raylı Sistem(Tramvay, Metro, Fünükiler, Banliyö) Haberler/Duyurular

Bunu gördüm instagramda fuar alanında. Fuar içine nostaljik tramvay yapılsa çok yakışırdı. Altında rayları da görünce bir an neden olmasın dedim.
  2. Skyscrapercityizmir

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bir ara sitesi vardı bizizmir diye orada vardı hatırlıyorum da kapanmış galiba
  3. Skyscrapercityizmir

Bir ara ulaşım daire başkanlığına gittiğimde soracağım. Bunu ürün olarak koyup satsalar oldukça kar edeceklerini düşünüyorum. Metro istasyonuna/ otobüs durağına yakın oturanlar için biçilmiş kaftan
  4. Skyscrapercityizmir

Gerçek zamanlı Api den çekebileceğim bir şey yokmuş. Zaten biraz zor bir projeydi birileri yaparsa artık alırız napalım. Yurtdışında yapılan çok yer var
  5. Skyscrapercityizmir

İzmirde otobüsler gibi metronun tramvayın ve izbanın da internet üzerinden ne zaman geleceğini yazan bir uygulama ya da internet sitesi var mı? Yeni bir projeye gireceğim ev içine gerçek zamanlı durak tabelası yapmak istiyorum...
  6. Skyscrapercityizmir

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Belediyenin işlettiği yok hepsi minibüs. Birkaç merso ve bmc adanın ana hat ulaşımını kurtarır.
  7. Skyscrapercityizmir

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

Kıbrısa versinler kktcde toplu taşıma neredeyse yok
  8. Skyscrapercityizmir

ESHOT Araç Filosu

Beldeler midibüslerle değişecek. İsuzunun mavi boncuklarını eshot çok sevdi
  9. Skyscrapercityizmir

ESHOT Araç Filosu

Beldeler ve temsalar artık gitmeli. Yıl 2026 olmuş hala yüksek tabanlı otobüs var.
  10. Skyscrapercityizmir

ESHOT Araç Filosu

ESHOT’ta tek seferde en büyük otobüs alımı İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 2026 yılı bütçesi, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ikinci kez üst üste oy birliğiyle kabul edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım kurumu...
  11. Skyscrapercityizmir

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

Karabağlar etabı daha önce ihale edilecek idi. Bakanlık ne diyecek bakalım bu yıl sonu onaya gidiyor
  12. Skyscrapercityizmir

M3 daha çok halkapınar-konak(kılçık)-general asım gündüz-fuar-menderes olur büyük ihtimalle
  13. Skyscrapercityizmir

https://www.egedesonsoz.com/baskan-tugay-mega-proje-icin-konustu-bakanlik-onay-verirse-baslayacagiz Çok zor ama neden olmasın.
  14. Skyscrapercityizmir

Çöp kovalarının bulamadım ama metro araçları bunlar galiba 😂
  15. Skyscrapercityizmir

İzmir Ulaşım-Büyükşehire Meclis aracılığıyla iletilecek önerileriniz istekleriniz

Yolcu bilgilendirme sistemlerinin artık tam randımanlı çalışmasının yapılmasını iletebilir misiniz. Bir çok otobüste ekranlar takılı hazır ama ya açık değil ya da çalışmıyor. Duraklar için de keza durum aynı. Bazı duraklarda hem led ekran hem de eski nesil bilgilendirme sistemleri bulunuyor. En...
  16. Skyscrapercityizmir

Eshot Yeni Araç Alımı

Troleybüsler ayrı bir proje iki hat olarak 2026 yatırım programına alınması bekleniyor. Yutdışı kredili olduğu için 2026 yatırım programına gitmesi halinde seferihisar ve karşıyaka hatlarının yapımına başlanır.
  17. Skyscrapercityizmir

Eshot Yeni Araç Alımı

Bu sorunun cevabını eshot genel müdürü bile bilmiyor. Hangi araç olur gibi sorular oldukça saçma. Burada ihtimallerden başka bir şey konuşamayız. Ne kadar bedelle ihale açılacak kaç firma katılacak bunlar ihale günü belli olur sonrasında konuşulur.
  18. Skyscrapercityizmir

Eshot Troleybüs Sistemi

Valla ben belediyenin yalancısıyım bu iki peoje hazır bakanlıktan onay gelir gelmez ihaleye çıkıp başlayacaklarmış
  19. Skyscrapercityizmir

ESHOT'un Otokar Kent Otobüsleri

Özellikle midibüste otokardan vazgeçilmiş gibi 2024 öncesi midibüs alımlarında otokar faunası vardı. Centro/sultan/doruk gibi modellerden oluşurken şuan isuzuya bir yönelim var. Çok daha kaliteli bir modele döndüler en azından bu açıdan.
  20. Skyscrapercityizmir

ESHOT'un Otokar Kent Otobüsleri

Otokardan genel bir uzaklaşma var eshotta bu yaşanan soru lardan sonra 2 yıldır iztaşıt haricinde otokar alınmıyor
Geri