Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. D

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Arkadaşlar altyapı falan beklemeyin haftanın 3 günü su gidiyor öncelikle yönetim suyu getirsin sonra altyapıyı yapar.
  2. D

Bence de max 2 yıl sürer. 5 m² olduğu için paranın enflasyona karşı değer kaybetmesi pek umrunda olmayacaktır ama tutar düşük olduğu içinde temyize gidemez buda yargılama sürecini kısaltır.
  3. D

Direkt kendinizde açabilirsiniz. Dava masrafı çok düşük bir miktar ayrıca karşı taraftan alıyorsunuz dava sonunda yatırdığınız masrafları. Ben kendim süreçleri bildiğim için avukatsız asil olarak açtım.
  4. D

Benim parselimde olsa ben veririm. Kendi parselimde de aynı şekilde oldu mahkemeye verdim. Tebligat gittikten sonra aradı daha şimdiden davayı 5 sene uzatırım parselin değerini düşürürüm tehditleri savurdu. Çokta büyük masrafı yok açıkcası ben davayı küçük m2 olduğu için kendim açtım ama bir...
  5. D

@SütçüimaM Şufa davası açmadan tapuda hangi bedeli göstererek aldığını görebilir miyiz? Bunu sorgulamanın bir yolu var mı?
  6. D

https://imardurumu.cankaya.bel.tr/ Parseli sorguladığımda hala 0,50 emsal çıkıyor. İki seçenek var ya Çankaya belediyesi işini düzgün yapıp verileri güncellemiyor yada süreç hala tamamlandı.
Geri