Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. MDB

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Trafikten son durağa gelemeyen aracı nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuz acaba?
  2. MDB

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ulaşım kısmıyla ilgilenen biri olmadığı için tek tek hepsini sildi. Çünkü sarı siteden paylaşım yapmak reklama girdiği için kesinlikle yasak. Önceden ilgilenen biri olmadığı için paylaşılıyordu Şuanlık bilinmiyor
  3. MDB

Moderatörlüğü çok ciddi bir müessese olarak neden görüyorsun ki? Sitede sürekli aktifti ve konuları ciddi takip ediyordu en sonunda oldu. Vaatleri neden olsun Belediye başkanlığı değil bu
  4. MDB

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

Yaklaşık 6 gündür "Göreve Gelmedi" ibaresinden sonra görev vermemek akıllarına gelmiş
  5. MDB

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

A-1753'ün yerine 22:00 ve 23:15 seferi için B5038 verilmiş
  6. MDB

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

Dün tamamını yazmayı unutmuşum: 76O -> A-1752 - 2014 Temsa Avenue LF ile Meslek Lisesi - İBB Sosyal Tesisler Durakları arasında Metrobüs -> A5068 - Küçükçekmece - Sefaköy 98 -> A-1853 - 2014 Güleryüz Cobra GM-290 LF ile Kartaltepe - Arenpark Durakları arasında 98KM -> C-1623 - 2012 Temsa...
  7. MDB

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bu görevi 142B görmüyor mü zaten
  8. MDB

Artık ekonomik şartlar o kadar kötüleşti ki en ucuz teklifi veren kazanıyor. Marka model önemsiz. Eskiden öyle miydi hatırlamıyorum
  9. MDB

İzlediğim bir kaç kazada. Şoför yol illüzyonu oluyordu ve durağa girdikten sonra frene basıyordu. O kadar ton aracın durmaması normal
  10. MDB

Yetersiz. Metrobüs yerine şehir içine alır m daha iyi. Akia gibi çift körüklü olması lazım yolcu kapasitesi açısından
  11. MDB

Ayrıca akialar gibi çift körüklü yılan gibi araç olmalı bence
  12. MDB

Fazla lüks ve pahalıya kaçar
  13. MDB

Otokar yaparlarsa metrobüs sistemi biter çöker. Sağlıklı araç kalmaz
  14. MDB

Cidden güzel araçlardı. Keşke iyi bakılsaydı. Biraz canlı bomba gibiydiler ama severdim. Tam deli dolu araçtı
  15. MDB

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Bende severdim. En azından farklı bir araçtı. Keşke yine de devam etseler veya B-013 gibi daha fazla araç olsaydı. TCV'lerin cirit attığı dönemde 76O-89S'de sık binerdim. A-1805-A-1830-A-1831-A-1832 ve A-187x'lerde de vardı. Yanlış hatırlamıyotsam A-1874, A-1876 ve A-1878'di. Güzeldi yani bence...
  16. MDB

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Umarım gelir. TCV'yi hafif seven biri tek benim sanırım. 2-3 tane de çalışsa keşke
  17. MDB

Bence illa hurdaya gitmelerine gerek yok. Yeni araçlar alınsa bile garajda kalsınlar. Pik saatlerde 5-10 tane takviye gönderirsin. Yedek parça olarak kalırlar. Ya da gece yarısı - sabaha karşı arasında yeni araçlar dinlenirken bunlar çalışabilirler
  18. MDB

Doğru tahmin etmişim Altur'un servisiymiş
  19. MDB

GOP Viaport önü yangın varmış. İETT gibi durmuyor araç yüksek duruyor sanki şehirlerarası gibi bilgisi olan var mı.
Geri