Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Valla abi 16 ay diye bi kesin bilgi var mı başka bi tanıdığım eskişehir yoluna yakın bi yerde firması ruhsatı 8-9 ay da aldığını söylüyor ve inşaat başladı
  2. A

Sözleşme imzalamadık daha yeni mütait vekaleti verdik proje aşaması bitince sözleşme için çagıracaklar valla bende kiracıyım abi bi umut girdik inşallah güzel haberler olacak olumlu düşünüyoz nasip
  3. A

Aynı parselde yerim var dediniz doğru mütait vekaleti için noterden işlemlerimizi yaptık muhtemelen yaza kadar başlama bekliyoruz
  4. A

Abiler selam aleyküm bi gelişme var mıdır ladin inşaat başlayacak gibi bişeyler yazılmıştı ama bi durum öğrenen duyan oldu mu ben uzak oturuyorum pek de hakim değilim bilgisi olan varmıdır
  5. A

Abi metre kare fiyatları ilgili bilgim yok gelen mütait teklifleri Fazla en iyi hangisi olur onun görüşmelerini yapıyorlar
  6. A

Abi merhaba benim dayım dr Alp gayrimenkul da çalışıyor Alperen beyin de yakın arkadaşı olur o sebeb oldu burdan almama yer iyi olduğu için beni kattı telegram grubu varsa katılmak isterim Mütait görüşmeleri sürüyor evet haberim var ondan Musa bey görüşmeleri yapıyor teklifler geliyor
  7. A

Bizim işimiz tranpayla oldu abi başka yerimle takas ettik o sebeble şufa riski olmuyormuş
  8. A

Selam aleyküm abiler gecen yazdığım dayımın yeri olan arsayı bugün tapusunu aldım bundan sonra süreç beklemek galiba 180 mt kare yer aldım 29790/1 ada parsel inşallah herkesinde beklediği gibi bi an önce yapılar başlar ve bi daire de bize düşer geçer otururuz
  9. A

29934 şu anlık bu parsel gözüküyor abi ama başka bi parsel de var yakın tanıdığım onunla ilgili de bi çalışma yapıyor ama bu yazdığım parsel den fikir alırsam çok iyi olur benim için
  10. A

Abiler selam aleyküm ben bura dan bi yakımınım vasıtası ile yer alacağım 4+1 daire getirili varımı yoğumu koyuyorum akibeti durumu nedir bu tarz şeyler pek bilmiyorum da sonuç nedir inşaat başlamak için kimse net bi süre veremez biliyorum da öngörü var mıdır bilgi verebilecek abiler var mıdır
Geri