Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. L

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Degerli Hemşerilerim 2008 Den Beri Hashavar Denen Cünübet Yerde Aldım Halende Bekliorum Halende Bekliorum 4 M Bankaya Borcum Var Bir Umut Diorum Allahım İnşlh Gireydi Borcumu Öderdim Oglumu Evlendirirdim Perişan Oldum Stadda Alsaydım Bu Kadar Çile Çekmezdim
  2. L

2008 de hashavarda arazi aldım halende bekliorum 17 yıl oldu yapacak birşey yok dahada bekliyecegim
  3. L

Hashavarda benimde var 40 dönüm senin hangi parselde var sölerseniz sevinirim
  4. L

Benim 50 Dönüm Var Hashavarda Sene 2008 De Aldım Duruyor Hiç Satmadım İmar Girse Girmesede Satmıyacagım 20 Yıl Daha Yetecek Bir Lokma Ekmegimiz Var O zamana Kadar Torunlara Bıraktım Bari Arkamızda Küfür Etmezler😂
  5. L

Hashavar Bölgesi Muhtarıyla Görüştüm Belediye Sizinle İrtibata Gecen Oldumu Dedim Hayır Olmadı Dedi Şuan Hiçbir Gelişme Yok Dedi 15 Senedir Bekliorum Daha Kaç Yıl Bekleyecem Allah Bilior Perişan Etti Bizi Belediyeler
  6. L

Yeni Gelişmelerden Haberdar Ederseniz Mutlu Olurum Allah Razı Olsun
  7. L

İnşallah rabbim yardım etsin bizlere
  8. L

Hashavar Garbiçanakçı Ya Sanki Cinler Basmış İmar Girmiyor Elimizde Patladı 15 Sene Oldu Ya Dile Kolay 15 Sene
  9. L

Sabah Giriyorum Googleye Diyarbakır Hashavar İmar Durumu Gece Yatıyorum Diyarbakır Hashavar İmar Durumu 15 Senedir Perişan Oldum Borclarım Var Satacam Sonra Diorum Allah Büyük Az Daha Sabret Yarabbim Yardım Et Cok Zor Durumdayım
  10. L

Bende Ögrenmek İçin Attım Bu Ne Oluyor
  11. L

Dsi Kanal Geçecek Yerleri İşaretledi
  12. L

Sene 2008 de hashavar popüler dediler gittik ordan arazi aldık e devlete bakıorum sulu tarla yazıor parsel numaram 1018 Di 212/50 olmuş şansımız yok yemin ederim 17 yıldır beklioruz bir umut o umut ne zaman gelecek bilmiorum
Geri