Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. K

Bursa Yatırımlık Arsa ve Araziler

Bimediğin emin olmadığın konular ile iligili büyük cümleler kurma sevdasına düşersen ALLAH muhafaza dinleyen çıkar ; sonuç kötü olur .. VEBALİ BÜYÜKTÜR bilgin olsun kardeşim .. cümlelerine… benim düşüncem ; ben böyle düşünüyorum .. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR dersen vsvs dersen; hem SPK...
  2. K

Mesela Muratlı bölgesinden ( Yolüstü ve Kocaorman bölgesinden TOKİ projesine yakın ) Karakoca dan ( köymerkezi ve Açova mevkilerinden ) Subaşı Pomakdere ve Bağlar bölgelerinden ) Canbaza kadar köy yerleşim yerlerine yakın UYGUN yerler arıyorum da bir türlü bulamıyorum ( vazgeçmek üzereyim artık...
  3. K

Daha Antajli derken .. rakamlar ne ? Onceden mi fiyatlandi bolge acaba (yoksa ilk uyanan sen misin de bizleri uyandiriyorsun; bunlardan bahset lutfen ) burasi yatirimlik araziler uzerine kurulu platform ; uygun yer var bozuyuk ten diyorsan ben talibim ; hadi bakalim ne cikacak .. hersey nasip ...
  4. K

Şarkıcı Kıraç ile bi tanıtım kampanyası olsa varya bölge bi canlanır pir canlanır . Türkiyem geleceği ile buluşur amaa nerde vizyon (ahh Kıraç Galvaniz olsam neler olur neler )
  5. K

Bozöyük te fiyatlar uygun mu ? Var mı bi fikrin ?
  6. K

IŞIĞI GORMUS ABI .. TEBRIKLER .. TUM TURKIYEYE ORNEK OLMASI DILEGIYLE
  7. K

Kirac Galvaniz yer denk getirmistir bolgede network u vardir ( nitelikli eleman icin ) neden olmasin demistir yatirim yapmistir vsvs biz de mi bozoyuk e yatirim yapalim bu kafayla ! Turkiyenin gelisen her bolgesine ( rakamlari uygunluk tasiyorsa yatirim yapilir diyelim ; seni de kirmayalim )
  8. K

Ankara ve Anadolu patlama yapti ( yapacak diyorsan; oraya yap yatirimi o halde ) Bursa da olmuyorsa oralarda nasil olacak diyorum. Ahh be abicim ( history is everything derler dunyada - gecmis herseydir-) Bursa da baslatilan bu model yatirim ( dunyanin zorlandigi donemde zorlansa da )...
  9. K

Turkiyem gelismeye ac! Gelisecek buyuyecek tartisilmaz. Turkiyenin en buyuk ihracat rakamlarinda en onemli yere sahip Bursayi yere gommeye calismak ne kadar dogru ! Anadolu da buyuyecek de ( Bursa da yanlislikla birine carpsan dokumcu, CNC ustasi, makineci, bakimci vsvs cikacak ) Anadolum da...
  10. K

Globalde durum ortada .. 2025 yılı zor geçecek sanki. Türkiyem enflasyonla mücadele ediyor; işler iyi değil. Yanıbaşımızda savaş sirenleri çalıyor. Borsa enflasyona yenildi.. 23. Aydayız. ( fırsat çok.. THY f/k 3.48 pd/dd 0.51 yarı fiyatına mesela ) borsacılar uyutuluyor, mallar toplanıyor...
  11. K

Parsel bilgisi paylasir misiniz
Geri