Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Görmemek için kör olmak lazım :) hazır Barış gelmişken ha bire götürüyorlar sen ayakta uyu ayrıca Kürt olduklarını da düşünmüyorum Türk solu hepsi
  2. S

Eleştiriye açık mi ki bu Urfa sopari beni engelledi instgram da elestireye tahammülü yok habire servetine Servet katıyor Kürtler sayesinde
  3. S

Milletin parası ile ülke ülke geziyor birgün ABD de birgün Almanya da birgün japonya da hayırdır dışişleri bakanı mi bu kadın
  4. S

Belediye başkanı sorunları çözmek için vardır bizim paramız ile ülke ülke gezemez memleketi çöp götürüyor konut kira krizi İstanbul'u geçti troll sensin bence savunduguna göre
  5. S

Sen kime troll diyorsun lan Allah'ın koyunu benim ödediğim bedeller neler haberin var mı senin Urfa çingenesini getirip başımıza bela eden sizsiniz bizim paramızla ülke ülke geziyor amedin sorunları ortadayken
  6. S

Bizim bu belediyeden birşey çıkmaz belediye başkanı halkın sorunlarını bırakmış Japonya Almanya ABD ülke ülke geziyor
  7. S

Arkadaşlar bugün belediyeden yetkili biriyle görüştüm malesef ki parayı veren imarı alıyormuş ve malesef bizim oy verdiğimiz bizim dedigimiz Kürtler de akp gibi rüşvetçi olmuş neler duydum neler ben umudu kestim garbicanakci ve hashavar köylüleri asla kuruş vermezler
  8. S

Elazığ yolu Urfa yolu imar verilirken şehire 20 km uzaklıktaki alanlara imar verilirken şehrin merkezinde imar verilmemesinin altında mutlaka bir rant vardır yoksa akıl işi değil yani merkez tarım arazisi
  9. S

Ama hala etkisi var ve geçmiş dönem de o engel olmuştu yoksa şuan açılmış daireler hazırdı
  10. S

Ebubekir bal bırakmıyor
  11. S

Hashavar ve garbicanakci imara açılmamasinin altında birşey var çünkü şehire 20 km uzaklıkta açılan arsalar ama şehrin göbeğinde imarsiz olması akıl işi değil
  12. S

Nisan 2025’te yayımlanan haberde, kentte 10 yılı aşkın süredir yeni imar alanı açılmaması nedeniyle barınma krizi baş gösterdiği, kira ve satış fiyatlarındaki aşırı artışların konut krizini derinleştirdiği vurgulandı. Büyükşehir’den yeni imar alanlarının açılacağına dair açıklama geldi
  13. S

Doğrudur öyledir ya ortağına satarsın yada imar gelmesini beklersin tapu işine gelince de en çok hisse kimde ise ona sorulur diye biliyorum
  14. S

Eş Başkan Serra Bucak, 2025 yılında revizyon planlarının hazır olacağını; yeni imar alanlarının açılma sürecinin ise 2026’ya sarkabileceğini açıkladı. Plan hazırlıkları yaz boyunca başlatılacak ve 2026 Mart veya Nisan ayına kadar tamamlanması öngörülüyor. Bu tarihten itibaren, imar alanlarının...
  15. S

Eş Başkan Serra Bucak, 2025 yılında revizyon planlarının hazır olacağını; yeni imar alanlarının açılma sürecinin ise 2026’ya sarkabileceğini açıkladı. Plan hazırlıkları yaz boyunca başlatılacak ve 2026 Mart veya Nisan ayına kadar tamamlanması öngörülüyor. Bu tarihten itibaren, imar alanlarının...
  16. S

Diyarbakır Bağlara imar verilirse ilk verilecek yer hashavardir
  17. S

Oglakli ilçe olursa açılır şuan oglakli açılsa bile piyasa da konut düşmez kim ordan ev alır ki
  18. S

İnstgram da belediyenin gönderilerine konut ve kira krizini elle alacak yorumlar yapınız
  19. S

Aranızda instgram kullanan herkes büyükşehir belediyesi gönderisi altında konut ve kira krizlerini dile getirsin
Geri