Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Erken kalkan yol alır hayat çok kısa emin olun bu parsel türkkonutun dibi altyapısı hazır proje çok güzel müteahhit iyi vizyon var zamanıda hesaba katarsanız 2veya 3 puan kaybı asılnda kazançtır.görürsünüz burda konuşuruz yazın inşaatların başladığını kimse engel olamaz bu saatten sonra
  2. M

Giriş kat yok sonradan kura ve şerefiye olacak
  3. M

30 40 hissedar var her kafadan başka ses çıkıyor en azından adı konmuş bir proje var belirsizlik kalkmış oldu erken kalkan yol alır dedik bir iki puana bakmadık
  4. M

Benim de hissedarı olduğum Dr Alo gayrimenkulden aldığımız 29790/1 ve 29938/6 parsellerde sözleşme yapıldı çok güzel projeler yüzde 45 ile anlaşma sağlandı ruhsatın işlemlerinin yaza kadar biteceği ifade ediliyor incelendiğinde yakın bir başka parsel de yörüşme devam ediyor talip olan firma...
  5. M

Evet özelleştirme idaresinden aldığı parseller ben bu parseller üzerinde üye kaydını yapacağını toplam 100 üye alacağını 30 üyeye ulaştığı şeklinde dıyum aldım ama farklı bir kooperatif olabilir tabi
  6. M

Öneki sayfalarda tona yapıın aldığı parsel bilgileri ve fiyatı var bu parsellerde yapacakmış sizşn konuştuğunuz başkan bu kooperatifi başkanımı
  7. M

Bu parseller değil çevre yolunun dibinde 29970 ve 29973 olması lazım ayrıca Kendi adıma Kooperatif değil adı K ile başlayan hiçbişeye dahil olmam aidatı ek ödemesi davası çevre düzenlemesi kooperatif giderleri bitmez kooperatif başkanlarını yardımcılarını doyuramazsınız yasal soygun sistemi...
  8. M

9. M

1000 dolar fiyata ticari konutlarda ulaşıldı zaten benim incek girişindeki hisseli yerim için m2 37 bin teklifi geldi vermedim
  10. M

Onların bazıları 320 veya 250 hissedarlı umutsuz vaka yani
  11. M

Hemen dava açın masrafları karşı taraf öder bu haysiyetsizler çok kötü niyetli.ülkede kamun adalet vicdan kalmadı Allah layığını verir inşallah bunları herkes cimere yazsa dodurga tarla konumunda altyapısı yok ama arsa vergisi veriyoruz bunları herkes cinere yazsa bir yaptırımı olur belki
  12. M

Evet bizim parseldede ıhlamur enerji trampa ile yer almış kötü niyetli paravan şirket bir avukat dava açacak kene gibi parsellere dadanıyorlar
  13. M

Evet aynı yorumu dün bu bölgede faal bir avukatda söyledi plancı ve çok güvendiğiniz emlakçılar onlara kaynak sağlayan inşaat firmaları var planlı olarak parseller sokuyorrlar dedi normal arsa sahibi 1 m2 veya 2m2 yer satarmı mesela bir parselde bir inşaat firması 190 m2 yer almış aynı gün o...
  14. M

Öyle değil maalesef 50 lik bulvarda Birçok parsele dadanmışlar 3 veya 4 firma girmiş bazıları trampa ile girmiş şüfa davası açılmaması için ya parseli kanser hale getirip hissedarları bıktıracaklar yada müteahhit aşamasında pay isteyecekler yada ilerde ortaklığın giderilmesi davası açacaklar...
  15. M

Merhaba aynı durum bizim parselde de oldu 1 er m2 yer almış firmalar var muhtemelen izaleyişuu davası açmak veya parseli kanser hale getirerek ucuza hisse kapatmak olabilir parselinizi kontrol edin son 1 yıl içerisinde 4 veya 5 firma giriş yapmış bunların bir kısmı şufa davası açılmasın diye...
  16. M

Merhaba arsa satışında vergiden kaçınmak için 5 yılı beklemek zorunlumu takas ve durumlar vergiden kaçınmak için çare olabilirmi 2021 de aldığım 150 m2 lik Arsada 900 bşn vergi çıkıyor
  17. M

Müteahhit ve proje iyi olsun kaliteli yapı olsun yüzde 45 e ben razıyım beytepe çayyolunda bir sürü sorunlu mahkemelik müteahhit yarım bırakmış bitmemiş proje var
  18. M

Burasıı tek tapu gibi hissedarlar toplu herkes enaz %45 gibi müteahhit anlaşması için taahhüt verdi anlaşma yapıldı diye biliyorum şufa riski yok gibi 4 ay önce 20 binTl den satış oldu
  19. M

O metrekare bilgisi yanlış girilmiş 150 m2 değil 75 m2 satılık m2 33.000 geliyor 50 lik bulvarı 30 binin altında ilan yok oda ilan doğruysa
Geri