Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. G

Çok umut bağlamıştım oraya belki imar girer diye ama galiba söz konusu bile değil

Çok umut bağlamıştım oraya belki imar girer diye ama galiba söz konusu bile değil
  2. G

326 da 4 dönüm ortak almıştık payım 1 dönüm

326 da 4 dönüm ortak almıştık payım 1 dönüm
  3. G

Çok sağolun hocam peki kaça satsam iyi olur pek piyasadan haberdar değilm cevap verdiğiniz için...

Çok sağolun hocam peki kaça satsam iyi olur pek piyasadan haberdar değilm cevap verdiğiniz için Allah razı olsun sizlerden
  4. G

Hocam kolay gelsin sizin samimiyetinize güvenerek bir soru sormak istiyorum garbıçanakçı 326...

Hocam kolay gelsin sizin samimiyetinize güvenerek bir soru sormak istiyorum garbıçanakçı 326 parsel ve 246 parselde birer dönümlük arsam var bu aralar çok sıkışığım sizin fikrinize güvenerek şu an bu arsaları satayım mı yoksa marta kadar bir umutla bekleyeyim mi imar girilir mi cevaplarsanız...
  5. G

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Anladım tşk ederim umarım öyle bir şey yoktur
  6. G

Hisse uyuşmazlığı derken biraz açar mısınız tam olarak nedir biz aldığımız da böyle birşey bize bahsedilmedi
  7. G

Eğer gelirse 326 parsel içine girer mi
  8. G

SORES hocam bir karar ver bağlara imar verilirse garbıçankaçıya mı girecek yoksa hashavara mı ??
  9. G

Garbiçanakçıya imar girme ihtimali var mı daha önceki yazışmalarda Mart'ta imar girecek söylentisi vardi doğruluk payı var mı bilen biri açıklayabilir mi yoksa bu maaşla ev sahibi olmak imkansız gibi birşey maalesef umut fakirin ekmeği..
  10. G

Bütün umutlarımızı tükketin be kardeş
  11. G

Mazlum Mazlum hocam cevabınız için tşk ederim umarım en kısa zamanda dediğiniz gerçekleşir
  12. G

Hashavara imar girecek diyorsunuz ya peki hashavar ile batıçanakçı arasındaki mesafe tahminen ne kadar veya oraya imar girerse batıçanakçıdaki arsalara imar kapsamına girermi veya değerlenir mi girmese de cevaplarsanız sevinirim
Geri