Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Yahu kardeşim tamam gitmiş idi gitmesine ama daha elle tutulur bir sonuç yok bu belediyede her şey lafta serra bucak çalışmalar var diyor öte yandan bağlar belediyesi yok diyor kime inanalım kim yalan diyor bu halkın aklı ile oynanıyor
  2. M

Kardeş gitmiş ama ben imarlar için olduğunu düşünmüyorum başka sebeplerden gitmişlerdir
  3. M

Arkadaşlar şu an belediyeler ne yapıyor bilmem ama şu varki diyarbakır için bu yıl sonuna veya önümüzdeki yılın ortalarına kadar imar planını açıklaması gerekiyor çünkü ev fiyatları el yakıyor kira bir o kadar pahalı kiralar 25 bini geçmiş asgari ücretli ne yesin ne içsin millet perdu perişan...
  4. M

Peki kardeşim bu olaydan anladığın neydi imar bölgeleri açıklanacak mı normalde mart veya Nisan ayında açıklama yapılması gerekiyor idi bir ara haber verildi internetten okudum çalışmalar evet yapılacak ama ne zaman tam tarih vermedi sadece Eylül veya ekimde başlanacak mart veya Nisan da...
  5. M

Arkadaşlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın cumhuriyet te imara açılır mı bilgisi olan varmı bilgisi olan paylaşır ise sevinirim şimdiden teşekkürler
  6. M

Arkadaşlar haklısınız ama umarım imarda haksızlık yapılmaz yandaşlara öncelik verilmez gerçekten imara girmesi gereken bölgeleri sokarlar ve ekilmeye müsait olan yerleri imar dan uzaklaştırır lar çünkü sizde biliyorsunuz ki kayalık alan çok diyarbakır da buna göre ekilen alan da epeyce çok...
  7. M

Hayırlısı olsun kardeşim memleket için milletimiz için hayırlı olsun ama benim fikrim de taşlık arazileri imara açması yönünde sadece imara açmak ve orada yapıların yapılması önemli değil önemli olan doğal afetlere dayanıklı imarların inşa edilmesi yapılan yapıların yapı denetim elemanlarının ve...
  8. M

Arkadaşlar bir bilgi de ben vereyim ekili alanlara imar verilmeyecektir bilgisini aldım sadece taşlık arsalar da imar planı çalışmasına dair edileceği düşüncesindeyim bir diğer konu ise oğlaklı dan otoban söylentisi var oğlaklı arkasından urfa ya ve mardin otobanina bağlanacak olan yollar...
  9. M

Eğer bu belediye halktan yana olmaz ise yazıklar olsun Eğer ki arsa sahiplerini dinleyip ekili arazilere onlar da imar verir se taşlık arsalara imar verilmez ise tekrar yazıklar olsun ister villa ister site imarı olsun fark etmez bekleyip görelim
  10. M

Merhaba arkadaşlar yeni
  11. M

Arkadaşlar yeni tokiler yapılacak deniyor haberler de diyarbakır da varmış içinde yer konusunda bilgisi olan varmı bazı Emlakçı lar cumhuriyet tarafında yapılacak diyor bilgisi olan varsa yazabilir mi cumhuriyet arkası hazine arazilerinde yapılacak mış
  12. M

Yeni toki bölgesi cumhuriyet civarında olacak diye biliyorum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
  13. M

Arkadaşlar merhabalar oğlaklıdan sonraki yeni toki yeri belli oldumu bilgisi olan varmı
  14. M

Haklısın uğur kardeşim kiralık ev bulmakta zorluk çekiliyor olan ise fırsat bu firsat deyip fahiş fiyat uygulaması yapıyor mazereti ise evi satsa faize biraksa daha fazla kazanç getirecek imiş güya sözüm öyle ev sahiplerine iyilik yapıyor onlar kimi kandırıyor anlamadım ama kendilerini...
  15. M

Haklısın uğur kardeş ama millet bunun bilincinde değil para faizde bleriyp bitiyor haramı geçtim bu gün yatırdığın 2000 (iki milyon) tl 1 yilda çöp oluyor millet evsizlikten perişan en ucuz kiralık daire 18000 bin den başlıyor ta 25 bine çıkmış kiralık evler yok denecek kadar az kiracılar...
  16. M

Haklısın okan kardeş
  17. M

Kardeşim gayet güzel ve mantıklı yazmışsın ama dikkat çekmek icin bir konuya da ben değineceğim bu kadar taşlık araziler var iken neden ekili arazilere imar verilir onu anlamiyorum boyle gider ise ekili arazi diye bir şey kalmayacaktır buğday arpa tohumları taşların üstüne ekip biçecekler yoksa...
  18. M

Arkadaşlar Ergani yolu üzerine bazı bölgelere imar verilmiş urfa yolunda ise yeni imar planı hazırlanıyor diye duydum konu ile alakalı bir bilgisi olan arkadaş varmı paylasabilirmi
  19. M

Arkadaşlar herkesin fikri gayet güzel daha evvel okan21 arkadaşında yazdığı gibi imar güzel bir yapılaşma ve güzel bir daire şeklinde yapılır ise daha da güzel bir il olacak ama burda biz vatandaşlara da iş düşüyor biliyorsunuzki 1.5 yıl evvel deprem faciası yaşadık bir çok insan göçük altında...
Geri