Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

aktif bölge
  2. IMG_0640.jpeg

IMG_0640.jpeg

3. IMG_0639.jpeg

IMG_0639.jpeg

4. M

bu bizim bölgeyi etkilermi bilemedim alacaatlı tarafında bir çalışma yok şuan yada bunun artısını inşallah görürüz
  5. M

yiiyorsa özelden telefon paylaşşsana cidden kimsin merak ettim
  6. M

senin beynin olduğundan süpheliyim allah sana akıl fikir versin yaşın bence 15 burda insanları Manipüle etmek suçtur o yüzden forumdan uza kardeşim hadi naş
  7. M

şuanda görüşmeleri askıya aldım daha doğrusu mütahit firmaların saçma tekliflerini dinlemekten sıkıldım o yüzden 1 2 ay hiç firmayla görüşmüyorum yüzdelik kısımda bana 47 diye diretiyorlar o yüzdeliğede bende arsa yok malesef %50 altı olmucanı acelemin olmadıgını defatle söyledim şuan beklemedeyim
  8. M

hocam sen ne bekliyordunki daha plan biteli yeni oldu gökten göktelen getirip ilahi güçle olacağını flnmı sanıyorsun daha ruhsat yok diyorsun sen hayatında o belediyeden ruhsatın süreçleri hakkında ne ufak bilgin bile yok anladığım kadarıyla sana burda anlatmaya çalışarakda zaman kaybetmicem...
  9. M

hocam çankayada o süreç uzun biraz ne yazıkki yaza doğru alan firma illaki görücezdir kışın bişey beklemeyin kimse kışın inşaata başlamak istemez istesede şuan o kadar kısa sürede alamazlar çankaya belediyesi bu konuda uzun bir belediye
  10. M

firmayı yakında paylaşırım hocam yerlilerin arsası ztn ruhsat verildğinde başlarlar alt yapı elektirik direklerini kendileri dikecekler projede 1+1 hiç yok 2+1
  11. M

fen işleri bakım yerine yakın türkkonut alacaatlı piknik alanı ilerisinde 360 dairelik bir yer başlıcakmış hayırlı uğurlu olsun kat karşılığı imzalanmış
  12. M

yüzdelik çok düşük neden 45 le anlaştınız 48 le bile anlaşmadım ben
  13. M

piknik alanından ilerisi taş ocağına kadar alt yapı beklemeye gerek yok arkadaşlar yakında bir firma alacaatlı parselde inşşata başlıcak dodurga parselleri içinde milyarlık projeler mütahitler alt yapısını kendisi getircek teklifleri bu şekilde firamalar size geldiğinde iletebilirsiniz saygılar
  14. M

çok doğru bir yorum olmuş düşüncelerinize katılıyorum
  15. M

Şuan çankaya belediyesinde 16 ay dan önce ruhsat alabilen yok allah mutahitlerin yardımcısı olsun
  16. M

Özele gel bi olanı yazıyorum ben sana telefon numaramı paylaşayım göstereyim ne görmek istiyorsan bölgede 40 dönüm yerim var tek tapu aktif şekilde görmek istersen onunda tapusunu gösteririm sana bölgede en çok bişey olmasını isteyende benimdir hazır kurulu kolay verilcek bi yerde yerim ben...
  17. M

2026 içinde kesin net teyitli bilgi herhangi bir alt yapı çalışması olmacak tanıdıgınız var ise içerde soruşturabilirsiniz aldığım bilgi bu yönde
  18. M

Katılıyorum size bakalım ya hakkkmızda hayırlısı çok bekledik hala beklemek üzücü olsada sonunda hakketimizi alcağız inşallah
  19. M

Balon fiyatlar onlar o fiyata kimse bişey satamaz zaten piyasa bıçak gibi evlerde
  20. M

2026 için belediyenin dodurga için bir hazırlığı yok olucakmı hep beraber görücez zamanla
Geri