Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Hocam yeriniz 1.75 emsal mi? 2.00 emsal mi?
  2. S

Çap başvurusu yapanlar olmuş henüz ruhsat aşamasına geçememişler.
  3. S

Merhabalar, malum KVKK gereği hissedarların numaralarına ulaşamıyoruz. Bunun bir çözümü var mıdır? Bir de 29915/4 parsel hissedarı varsa tanışmak isterim. Tel: 0(507) 002 03 41
  4. S

Hocam imar biriminin numarasını paylaşabilir misiniz?

Hocam imar biriminin numarasını paylaşabilir misiniz?
  5. S

https://xretopraktan.com/projeDetay/20 Linkini bıraktım xre gayrimenkul yapıyor.
  6. S

Hatta Erdal artukuğlunun projesi en geç 6 ay, Toki en geç 1 yıl içinde başlanacağı söylendi.
  7. S

Dr. Erdal Artukoğlu’nun ve TOKİ’nin projeleri için muhataplarını aradım ve en geç önümüzdeki yıl içinde başlayacaklarını söylediler.
  8. S

Hocam merhabalar, anlaştığınız firmayı siz mi buldunuz yoksa onlar mı sizi buldu? Müteahhit ile iletişime geçme süreci nasıl oluyor?
  9. S

Büyükşehir fen işlerini aradım. Şuan için bir yol çalışması olmadığını söylediler.
  10. S

Teşekkürler.
  11. S

merhabalar, altyapı ile ilgili bir çalışma var mı? Bilgisi olan var mı?
  12. S

Arkadaşlar merhabalar, 1.75 emsal için 14-16 bin metrekare fiyatları normal mi? Bölgeye hakim olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
  13. S

Bu bilgiye direkt belediyeden mi ulaştınız?
  14. S

Arkadaşlar merhaba, Çankaya belediyesine kaç adet inşaat ruhsat başvurusu yapılmış? Bilgisi olan var mıdır?
  15. S

Merhabalar, 29915/4 parselde hissemiz var. Eğer forumda bu parselde hissesi olan varsa tanışmak isterim. Malum ruhsat ve inşaat aşamasına geçildi hissedarlarlarla tanışmak isterim. 0(507) 002 03 41
  16. S

Dodurga’da proje duyurusu yapan bazı firmalar Eylül ayı gibi kazma vuracaklarını söylediler. Arsa sahipleri ile anlaşan müteahhitler neden 3 yıl sonra başlıyor sebebini bilen var mı?
  17. S

Belediyeyle görüştüm Nisan ayı gündeminde yetişmesinin çok zor olduğunu ama mayıs ayı gündemine yetişeceğini söylediler.
Geri