Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Ulaşım_Meraklısı

İstanbul Ulaşımında İptal Olan veya Yarıda Kalan Seferler

Araç salkım sokak durağına kadar normal gitti sonrasında durakta kaldı.121bs gibi dolu bir hatta özellikle de sabah bu olayı yaşamak çok sinir bozucu.
  2. Ulaşım_Meraklısı

İETT'den Haberler

haberde böyle yazıyordu belki yanlış yazmış olabilirler
  3. Ulaşım_Meraklısı

İETT'den Haberler

evet kavacık-kozyatağı arasına 80km yol yapılacakmış.Beykozanlık ta gördüm
  4. Ulaşım_Meraklısı

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bati atasehir peronlarda bitirmesi daha makul gibi öbür türlü çok dolanir
  5. Ulaşım_Meraklısı

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

öho da yanlış hatırlamıyorsam c-1008 yada c-1003 procity tr almış geçen 135k hattında görmüştüm belki 136b de çalışmıştır.
  6. Ulaşım_Meraklısı

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Asıl size her şey müstehak yaptığınız bu yorum ulaşımdan zerre anlamadığınızı sergiler nitelikte Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin bu sistem uygulanır çünkü bu sayede araçlar daha kısa rotalar giderek daha fazla çalışabiliyorlar ayrıca insanlar metro ve tramvaylara yönlendirilerek...
  7. Ulaşım_Meraklısı

135-1:C-1052 Harmantepe’ye bu deparı verdikleri iyi oldu minibüsler kalktıktan sonra ulaşım zorlaşmıştı şimdi bi nebze rahatlatıyor(ama sefer saatlerinde minik bir düzenlemeye ihtiyaç var) Ayrıca 135 hattında çoğunlukla yarım otobüsler çalışıyor
  8. Ulaşım_Meraklısı

M14 Altunizade-Çamlıca Camii-Ümraniye Spor Köyü Hattı

Sahil yolunda otobüsler bile bazen zor geçiyor orda tramvay yapılamaz evler yıkılıp yol genişlemediği sürece
  9. Ulaşım_Meraklısı

M14 Altunizade-Çamlıca Camii-Ümraniye Spor Köyü Hattı

Üsküdar belediyesi seçimden önce rasathane tarafına güzeltepe parkının orayı falan metro hattı uzuyor diye etrafını pankartla çevirtmişti ama seçimden sonra pankartlar kaldırıldı sanırım sadece propaganda amaçlı yapıldı
  10. Ulaşım_Meraklısı

15P-3 M2157 bu aralar M2099 yerine farklı otobüsler gelmeye başladı (Ayrıca araç saat 18:00 da harmantepeye geldiğinde arızalandı)
  11. Ulaşım_Meraklısı

İBB'nin Kavacık-Altunizade Metro Projesi

Ben trafiği o kadar azaltacağını sanmıyorum kavacık trafiğinin sorunu çoğunlukla fsm de sıkışıklık olması bu hat ise göksu ve çengelköy gibi yolcusu fazla olmayacağını düşündüğüm yerlerden altunizadeye varacak ve beykozlular altunizadeden çok kadıköy ve ümraniye taraflarına gidiyor bu yüzden pek...
  12. Ulaşım_Meraklısı

Hatlarda Sabit Çalışan İETT Otobüsleri

15P-3 hattında M2099 1 veya 2 yıldan fazla süredir sabit olarak çalışıyor
  13. Ulaşım_Meraklısı

Güzergahı En Eğlenceli İETT Hatları

20 çavuşbaşı spor tesisinin ordan baklacı yönüne dönüyor daha sonra bayağı bir ilerleyip baklacı mezarlığının ordan 11 çb nin geliş rotasını izleyerek üçyol mevkiine doğru devam ediyor daha sonrasında üçyol mevkii durağının orda sola dönerek dümdüz devam ediyor ordan sonrada yasemin tekin...
  14. Ulaşım_Meraklısı

Güzergahı En Eğlenceli İETT Hatları

20 hattıda çok eğlenceli bir hat hele çavuşbaşına çıktıktan sonra sürekli virajları döne döne arada bir orman manzarasıyla çok eğlenceli oluyor
  15. Ulaşım_Meraklısı

135A-O2109 Açıkçası harbi şaşırdım beykozda hele bu hatta otokar görünce. Not:Uzun bir süredir renkli tabelalı araç görmeyince bu aracı gördüğümde renkli tabelalı araçları ne kadar özlediğimi fark ettim
  16. Ulaşım_Meraklısı

Art34 Metrobüs Aracı

Bunu nerede soyledi acaba? Kaynak paylasirmisiniz
  17. Ulaşım_Meraklısı

15T-O1053 beykozda citaro görmekten o kadar sıkılmışım ki otokar görünce bir mutluluk geldi
  18. Ulaşım_Meraklısı

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

135Ç Çubuklu İskelesi - Kavacık hattı şehir hatlarına önem kazandırmak için tekrar açılmalı 15T Tokatköy-Üsküdar otobüsü rotası soğuksu mahallesinden geçecek şekilde 15T Tokatköy-Soğuksu-Üsküdar olarak düzenlenmeli(kavacığa çıkıp 15m güzergahından devam edecek) şuanki haliyle 15 numaralı...
  19. Ulaşım_Meraklısı

İETT 100 adet 12 Metrelik Elektrikli Otobüs Alacak

akianın da 12 metre elektrikli otobüsü var ultra lf12 EV adında
Geri