Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Ne olduğu- olacağı belli.olmayan yere deli vergiler odetiyorlar...senelerdir....tek hizmet yok...muhatap yok....ne güzel vallahi...iyi iş
  2. S

Bu işler hep mi yavaş yürür böyle yoksa kecioren e has mi bilemedim
  3. S

Hakikaten karakaya bölgesi hersey bitti yeni tapular çıkacak kadastroda dediler...sanırım 1 sene oldu...ses yok...bilgisi olan var mı
  4. S

Zerre hizmet vermedikleri yerler için hak mı!!!!!! Onlarca yıl....
  5. S

Yıllardır imar sorununu çözemedikleri arsalarimiza ilişkin belirledikleri emlak vergilerini gördünüz mü!!!! Sebeb olanlara teşekkür ediyorum !!!!!!!!!!! Yıllardır sadece vergi alıyorlar....tek bir hizmet yok. .....
  6. S

Karakaya da on taraftaki parsellerde fiyatlar kactan gidiyor bilgisi olan var mı
  7. S

Sözüm ona turkiyenin en büyük ilçelerinden bir tanesi....hacil öyle karakaya öyle...en son karakaya imar plani onaylandı tapuya işlenmeye gitti dediler....aylar geçti üstünden...kasten mi yapıyorlar bunu....20 yılda bir plan çizilip bitirilemez mi...insan kast arıyor hakikaten...ülkenin tarla...
  8. S

50 metrelik yol bütün bölgeye fayda sağlar düşüncesindeyim..tabi bitirililebilirse...çalışma var mı bilgisi olan paylaşırsa seviniriz ...
  9. S

50 mt yol ne alemde ki...var mı bir çalışma. Bilen eden var mı?
  10. S

Bu işler normalde de yavaş mı yürüyor yoksa kecioren e mi has bilmiyorum ama 20 yıldan fazla süre geçti ha 5000 ha 1000 lik dedik hala hersey bitti denilen karakaya da ses yok...
  11. S

Karakaya konut + ticari sanırım
  12. S

tapuya yeni parseller gönderilmiş diye biliyorum enson olarak...ama tapudan çıkan birşey yok..ruhsata kapalı yani şuan
  13. S

konuyu bölmek istemem ama karakaya ile ilgili bir gelişme var mı acaba..
  14. S

herkese günaydınlar iyi haftalar...bölgede olanlar biliyor mu acaba yapılıyor denilen 50 mt.yol ne durumda...bitecek falan diyorlardı..hiç haberi olan var mı bu yoldan
  15. S

Bütün bu faydali bilgilendirmeler için teşekkürler....herkes için hayırlara vesile olsun inş...
  16. S

Karakayadan bir haber var mı acaba...
  17. S

Ne bitmek bilmez bir yolculukmuş bu..şimdi de kadastro öyle mi ...bilen varsa acaba son durağa daha çok var mı...ne zaman başlar inşaatlar!
  18. S

Eğer ruhsata açılır ve belediye konunun üzerine düşüp gerekenleri yaparsa hizli bir şekilde yaparsa ben illa ki müteahhit girer diye düşünüyorum
  19. S

Umarim en kısa zamanda hayata geçer....teşekkürler bilgiler için...
  20. S

Forum metrosu olarak abb tarafından projelendirilen metro hattı acaba şehir hastanesinden geçip esenbogada bitecek şekilde düşünülüyor olabilir mi...
Geri