Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

M1B Kirazlı-Halkalı Metro Hattı Uzatması

İyi de günümüzün modern tasarımlarına uymak zorundalar, ne yapsınlar?
  2. E

B2 Halkalı - Bahçeşehir tren hattı (TCDD)

Halkalı-Ispartakule Hızlı Tren Hattı’nın son durumu hakkında bi’ bilginiz var mı?
  3. E

Habertürk ve Show Tv’ye El Konuldu

Yani… Zaten operasyondan önce Ekol TV Yönetim Kurulu Üyeleri Ilgın Sinanoğlu ile İpek Karataş görevden alınmışlar.
  4. E

Ama benim şu ilgimi çekti, daha doğrusu ilginç; Habertürk ve Show TV çalışanlarının çoğunun transfer olduğu Ekol TV’nin bu operasyonu “son dakika” olarak vermemesi, bina önünde 1 kere canlı yayın yapılması ve bültenlerinde çok az vermesi benim dikkatimi çekti. Halbuki diğer haber kanalları...
  5. E

Açıklama yapıldı zaten; İş ve yayın akışları devam edecek, diye.
  6. E

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi - Yht

Çerkezköy-Ispartakule Hızlı Tren projesinden bir görüntü: Çerkezköy/Çayırdere civarı Kaynak: Trakya Demiryollarını Sevenler (Facebook)
  7. E

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi - Yht

Peki Çerkezköy-Ispartakule etabında çalışmalar başladı mı?
  8. E

Kapanan Televizyon Kanalları

Ama yine de izleniyor.
  9. E

Bir de Türkmax vardı, eskiden diziler, filmler ve programlar yayınlıyordu. Daha sonra Turkmax Gurme oldu yemek kanalı olarak. Digiturk, beIN’e satıldıktan sonra beIN Gurme adını aldı. Digiturk’ün eski günlerini özlüyorum. 😔
  10. E

Dizimax kanalları ile Moviemax kanalları vardı. daha sonra beIN Series ile beIN Movies adını aldılar.
  11. E

Bloomberg HT’yi kapatmazlar bence. Habertürk TV, Bloomberg HT ve Show TV’nin eski programları ile kamu spotlarını yayınlıyor.
  12. E

Sürüyor hala.
  13. E

Türk medya grupları bünyesinde bulunan FM radyolar

Can Medya Grubu (Eski adı: Ciner Yayın Holding) 1) Habertürk Radyo 2) Bloomberg HT Radyo 3) HT Spor Radyo Demirören Medya Grubu 1) Radyo D 2) CNN Türk Radyo Doğuş Yayın Grubu 1) NTV Radyo 2) Kral FM 3) Kral Pop Radyo 4) Radyo Eksen 5) Radyo Voyage Gülseven Medya Grubu (tv100) 1) Show Radyo 2)...
  14. E

FM Radyolar ve Frekansları

105.4’te de HT Spor Radyo var.
  15. E

M5 Samandıra Merkez-Sultanbeyli Metro Hattı Uzatması

İBB, hattı Sabiha Gökçen Havalimanı’na uzatacağını ve proje çalışmalarının devam ettiğini açıklamıştı. Zaten genel olarak bu hat planlandığında ilk başta Sabiha Gökçen’e kadar uzatılacaktı. Düşünceleriniz nelerdir acaba?
  16. E

İstanbul Raylı Sistem Haritası

Yalnız fark ettiyseniz, haritaya T7 Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvayı ile M13 Yenidoğan-Emek metrosu eklendi. Bilginize…
  17. E

İstanbul Raylı Sistem Haritası

İstanbul Güncel Raylı Sistem Haritası: (23.07.2025) Avrupa Yakası: Anadolu Yakası:
Geri