Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. W

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

belediye ve Buca pazaryeri istasyonlarının yer teslimi bile yapılmadı. istasyonlara şu an başlansa minumum 2 sene de biter. 2028 den önce maalesef mümkün değil...
  2. W

Hasanağa istasyonundan gelen tbmlerden biri şirinyere ulaştı.
  3. W

Uzaylılar Geliyor (mu?)

1970 yıllar için nasanın insanlı Venus ve Mars planı vardı. Saturn roketin gücü buna yeterli idi. Zaten sovyetlerin kendilerinden önce aya insan göndermesi olasılığına karşın yanıt olarak marsa ulaşabilmek için roketi daha güçlü tuttular. Venüse insan indirilmeyip ( basınç yüzünden şu anki...
  4. W

Bir şey merak ettim Buca metro vagonları ilk nereden giriş yapacak ?
  5. W

https://www.openstreetmap.org/#map=15/38.34694/27.11653 aslında olacak tüm istasyonlar burada işli. Bağlantı tünelinin ucu karabağlara cevrili. ileride üçyol kuyruk tüneline bağlanır. Tam anlamı ile metro ağı olur. Karabağların yarısını karşılar.
  6. W

hangi istasyonlar ?
  7. W

Sahadaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 800 metre kalmış Buca Hasanağa dan gelen tbm ler. Şu an en büyük engel şirinyer istasyon doğu kısmı kayalık, ( halen kırılıyor ) Kazı henüz bitmedi. Bu nedenle tbmler biraz yavaş geliyor. tahminim fil heykellerine varmak üzereler..
  8. W

Şirinyer de sanırım yarın ikinci tbm i de göreceğiz bir aksilik olmazsa.. Asım gündüz için istasyon beton işleri de başlar artık..
  9. W

Bir şey sorucam önce tüneli yapıp uç istasyonları servise alıp ara istasyonları sonradan yapılan uygulamalar varmı bilinen ?
  10. W

Toplu Taşımada Unutulan Nesneler Arşivi: Hafızalardan Silinmeyen Eşyalar

Çok çok sıkıntılı bir durum ailenin ihmalini geçtim şöforün son seferinden sonra mutlaka otobüsü kontrol etmesi lazımdı. Allah korusun çocuğa bir şey olsa şöfor bile sorumlu olur bu durumda.
  11. W

www.openstreetmap.org/#map=16/38.36264/27.15709 Yoruma açık yeni Buca metro güzergahımız burada var . Yeni fuar alanı bağlantısı da gözükmekte..
  12. W

Keşke .. tbm için beton bloklar Dokuz eylül istasyonundan geliyor buradan geçiyor kazı toprağı da buradan geri gidiyor dolayısla pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. izsu nun yagmur suyu hattı yavaş yavaş istasyonun alt yol hizasına geliyor bakalım belki istasyon ile ilgili de bir ipucu...
  13. W

Duyumumu paylaşıyorum. şirinyer istasyonun buca istikameti tbm için geliş kazısı bitmedi. Bayramdan bu yana yeterli personel yok. Asım Gündüz istasyonun gelen tbm bundan ötürü yavaşlaşmış durumda.
  14. W

Tamamlanan durak yok.. yaghaneler girişi ve üçyol istasyonlarının daha deplase çalışmaları devam ediyor. ( kurumların hatlarının yerlerinin değiştirilmesi planlamalarına bağlı ) Diğer taraflarda tbm lerin işi bitmeden hiç bir istasyon başlamaz. 2026 dan önce dişe dokunur istasyon çalışması...
  15. W

şirinyer metro istasyona tbmin ulaşmasına 300 metre kaldı. Eşrefpaşa yönünden gelen tbmlerin şirinyer pazaryerine ulaşmasına son 300 metre kaldı.( Günde yaklaşık 15 metre gidiyorlarmış) tbmler buradan çıkınca çalışanlarının ifadesine göre bir başka yere gidecek dediler o başka yer büyük...
  16. W

Elektrik Dağıtım Şirketi Nereye Şikayet Edilir?

tuketici.epdk.gov.tr/epdk.be/TuketiciSikayet.aspx
  17. W

İzmir Ütopik Ulaşım Projeleriniz Ve Önerileriniz

Benim utopik düşüncem. Buca metrosunda kullanılan 4 tbmi satın alıp izmir metropol alan içerisinde her yere ( 2-3 yıl planlama sonucunda) tünel açmak daha sonra istasyon olabilecek yerlere ihale ile yapılıp etap etap devreye almak olurdu. Konak Bornova Karabağlar Bayraklı karşıyaka gibi...
  18. W

5G Teknolojisi Hayatımızda Neleri Değiştirecek?

3 büyük şehirden birindeyseniz nperf in web sayfasından operatörlerin test için 5g kapsama alanlarını görebilirsiniz
  19. W

şirinyer istikametinden gelen Buca vergi dairesi durağın önünden geçen muhtemelen 1.5-2 metre çapında yağmur suyu hattı var. nasıl deplase edecekler merak ettim . başkanın, eski cezaevi arazisine düşük yoğunluklu (%35) plan değişikliği önerisi iller bankasının işine gelmemiş anlaşılan.. Bu...
  20. W

Bunun daha önce söylemiştim şirketin saha elemanları özmen caddesi üzerinde devamlı ölçüm yapıyordu. Şimdi de Belediye önündeki Eski cezaevinin de iptal olduğunu, sonraki istasyonun da Seyfi demirsoy hastanesi olduğunu söylesem ne dersiniz..
Geri