Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

nisan mayıs ayında fiatlarda bir hareket olacağı belli yol bitecek imar planları askıda itiraz olmazsa inecek arsa fiatları yükselişe geçecek üstadım sen işte o zaman satamayacaksın
  2. M

beyler siyaset le alakası yok bir yol yapılamaz mı bir konsere 69 milyon para verdiler bir yol açamıyorlar beni melih iilgilendirmez benim ve BAĞLUMLU NUN burda arsası var bu bölgenin burda yola ihtiyacı var 4 konser yapmayın bu yolu yapın yettiiiii yaaa
  3. M

çevresindeki ilanlara baktım 5500 ila 7000 arsası fiat yazılmış
  4. M

yazsan ne gibi problem olabilir ki normal fiat olsa yazardın pahalıkı yazamıyon
  5. M

fiat veremiyen arkadaş size pahalı satacak çünkü burda gerçek fiatı bilenler var adamın uçuk fiat çektiğini görecekler burdada saf arıyorlar yaaa
  6. M

haritadan bakıp arsayı uygun görürsen emlakçı veya sahibinden arsayı kaçırma derim alacağın yerler protokol yolu kent koop bağlum arası karşıyaka mahallesinin pursaklar yerleşiminin olduğu yerlere yakın olsun yapılmış binalara yakın dede ardı ve ulu harman caddesi bağlum merkeze yakın cadde...
  7. M

bağlum sahibinden haritadan bakarak arsa alabilirsin bakmayı bilmiyorsan özelden numaranı yaz gösteririm en güzel arsa alma yeri sahibinden com haritalı yere bakarak kıyaslayabilirsin ben yatırımcıyım 16 yıl önce bağlumdan köşe başı dükkan aldım size yardımcı olurum bağlum arsalarını çok iyi...
  8. M

bundan sonra satan yanar çünkü jeolojik etüd yapıldı yapılacak imar bozulsa bile 4 ayda yenisi yapılır jelojik etüde artık gerek yok inşaat ruhsatı artık fazla uzamaz itirazlar olsa bile düzeltilir 2026 bağlumun çıkış yılı olcak gelecek ağustosta inşaat ruhsatlarının verilmesiyle patlama yapar...
  9. M

PURSAKLAR OTOBÜS SONDURAĞINA VE HASTANEYE YAKIN YERLER
  10. M

14 BİNLİ RAKAMLAR ÇOK
  11. M

PURSAKLAR SINIRINDA FİATLAR ÇOK YÜKSEK YAZIYOR
  12. M

En geç yazdım erkende olabilir
  13. M

Burayı aradım jelojik etüd onayı dahil kasım 2025 e bitecekmiş ihale şartnamesi böyle imiş firma bakanlık onayı geciktirir se uzatma alabirmiş kasımda bitse jeolojik etüd 5 ayda imar onaylanır
  14. M

Sen hakkettiği gibi değil karaktersizce konuşuyor sun karakterini belli ediyorsun seviyem senin seviyene düşemez ben seviyeli bir adamım
  15. M

Ben sana tavuk çifliği için tavukların yayılacağı yeşil alanı daha ucuza bulurum senle iddiaya girerdim bu arsalara 50 yıl inşaat yapılmaz ömrüm yetmez giremiyorum prim yapacak yer diyorsan protokol yol kenarından al burayı prim olarak 3 e katlar
  16. M

Gösterdiğin arsanında hayat boyunca inşaat girmiycek bir yerde ama arsa bilgin olmayınca burda konuşuyon
  17. M

Konuşmaların cahilce ve bilgisizce adabında bu forumda olmaması gereken birisin yönetici seni nasıl fark edememiş hayret ediyorum engellenmesi gereken birisin sokakta git kavganı yap burası edepli bir yer
  18. M

Bu gözler mahkemede neler görecek haddi mahkeme bildirir
Geri