Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. C

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Astsubay olmuşsun reiz. Yeni forum kuralları ve rütbeleri hayırlı olsun.
  2. C

Bu forumda çok beyefendi yardımsever üyeler var, inşallah ilerde komşu oluruz.
  3. C

Selamlar, yediğimiz kazıklarlardan aklımda kalanlar, kat karşılığı sözleşmesinde daireler belliydi onda sorun yok. 1-Tüm şaft ve boşluklar, havalandırmalar bizim dairelerden geçirmiş. Ara bölme duvarları kendi kolonlarının dış yüzünden sürekli bizimkilerin iç yüzünden geçirmiş. Şaka gibi ama...
  4. C

Gerek Keçiören de gerekse Sincan Mareşal çakmak mah. de kat karşılığı deneyimi olan bir vatandaşım. Müteahhitlerle ilgili oran tahminlerinizi hayretle okudum. Diyeceksiniz ki bak sen Allahın köylüsüne. Burası marka proje diyeceksiniz. Evet köylüyüm. Sizlerden daha düşük profilliyim. Ama...
  5. C

Eski Dodurgadan geçme, Orhun mahallesi otoban dışı Türkkonut karşısına isabet eden imarsız yerlerde Aşağıkemah , Çatalarkaç, Kemahın beli, Ahmetpınarı mevkilerinde hisse m2 fiyatı 2700 ile 4300 tl arasında değişiyor. Bu mevki isimleri oranın eskilerinin yada yerlisinin tabirleri olup haritada...
  6. C

Sene 2009 du hayallerin başladığı yıl, Ankara Büyükşehir , Çankaya ve Etimesgut belediyeleri adı farketmez aynı partiden olursa bu konu anında çözülür dediler. 15 sene geçmiş bu zor kombinasyon gerçekleşmiş hala tık yok. Al birini vur ötekine. Yok biz dürüstüz, yok bizde betona rant yok. Şu...
  7. C

Kıymetli dostlarım bende bölge yatırımcısıyım. Sene 2008 de m2 si 50 tl idi. Dodurga Uzun ince parseller diye geçiyordu. Ben yenimahalle tapudan aldım. Önce şehitali oldu. Şimdi de Orhun mahallesi oldu adı. Parsel bilgisi paylaşmayacağım. Hayattaki nadir pişmanlıklarımdandır. O zamanlar sıfır...
Geri