Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. O

Antalya-Alanya Otoyolu Projesi / O-?

Pek dediğiniz gibi değil. Sanırım sektörden değilsiniz ve detaylara uzaksınız. Hükümet projenin her bölümünün aynı anda başlamasını istedi ve öyle oldu. Ancak kredi anlaşmalarında taraf değil. Her bölümde ortak firmalardan bir tanesi Otoyol A.Ş. ye taşeron oldu. Proje tek bir tarihte yani tek...
  2. O

Arkadaşım, çalıştığım firma Türkiye'deki birçok yap işlet devret projede yer aldı. Otoyollar, hastaneler, havalanı projeleri gibi. Şahsen ben hep yurtdışında çalıştığım için çok bir detay bilemiyorum ve bilsem dahi ticari sır olarak paylaşmam mümkün olmaz. Size şunu söyleyebilirim ki İstanbul...
  3. O

Sözleşme bedelini garanti edilen araç sayısı x Km ile geçiş ücretine bölerseniz işletim süresini bulabilirsiniz. Ancak, bu süre değişime tabidir. Şöyle ki, projenin inşaası sırasında force majeure (sözleşme taraflarının kontrolü dışında olan olaylar - mesela deprem), unforeseen events...
  4. O

Bursa Hızlı Tren Projesi

Kaynağınız mühendisiki bir fizibilite raporu mu yoksa oturma aparatınız mı? Osmangazi köprüsüne demiryolu cidden ilginç. Köprü trenin yükünü ve vibrasyonunu karşılayabilecek düzeyde diyorsunuz.... Statik hesapları kontrol etmişsinizdir mutlaka yoksa hangi hadsiz böyle birşey söyler ki....
Geri