Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Mustafa_Eren_Akbaş

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Şu anda toplu ulaşımda aşırı büyük bir sorun yok ama ilerleyen dönemlerde kesinlikle çıkacak bunu burada yaşayan birisi olarak iliklerime kadar hissediyorum bu sebeple 10-15 senelik süreçte yol yapılmış olursa apartmanların da yapılmaya başlayacağını göz önünde bulundurarak bir raylı sistem...
  2. Mustafa_Eren_Akbaş

Aslında Ovacık için Metro projesi yapılırken listeye Bağlum’u da ekleseler ne kadar mantıklı olur. Şu anda bile toplu ulaşımı sorunlu olan bir yer ilerleyen dönemde böyle devam ederlerse baya rezillik olur
  3. Mustafa_Eren_Akbaş

Turgut Altınok Bağlum’a çok değer vermedi, Mesut Özarslan da vermiyor vermez de sadece yapılan etkinliklerin bazılarını burada yaparak Bağlum’u görüyoruz imajı veriyorlar. Sonuç olarak Bağlum doğal yapılaşma ve nüfus artışı akışında bir şekilde yapılaşacak ama bu 10 sene mi 30 sene mi sürer...
  4. Mustafa_Eren_Akbaş

Hocam genişletme çalışması yok sadece yüzeyini kazıyıp çöken yerleri tamir edip asfalt atılacak ek olarak Sakarya Sokak ve Balıkçılar caddesinin bir kısmına da aynı çalışma yapılıyor ama 264 EGO hattı çalışmada yol açık olmasına rağmen Hisar Mahallesine girmiyor inşallah bunu kullanarak Hisar...
  5. Mustafa_Eren_Akbaş

İyi akşamlar ben Bağlum Hisar Mahallesinde oturuyorum son 7 ayda 3-4 kat imarında bir sürü bina yapıldı ve yapılıyor bu da müteahhitlerin buradan umutlu olduğunu gösteriyor inşallah yol yapılırsa yüksek kat imarı da gerçekleşecek
Geri