Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. E

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Mahsur un yerine gökçek olsaydı Bağlum çağ atlamıştı o bölgede yatırımları olanlar sahip olması gereken maddi manevi her gelişmeye çok erken sahip olabilirdi Suriye’deki savaş Suriye yi nasıl 30 sene geriye götürdüyse bu belediyecilik den anlamayan mahsur ve Keçiören belediye başkanı Mesut da o...
  2. E

Yolun son hali biz asfalt beklerken tekrar doldurmuşlar dolgu mazemesi
  3. IMG_3305.jpeg

IMG_3305.jpeg

4. IMG_3304.jpeg

IMG_3304.jpeg

5. IMG_3302.jpeg

IMG_3302.jpeg

6. IMG_3300.jpeg

IMG_3300.jpeg

7. E

Bağlum belediye olmalı eskisi gibi.Olamasada bunlardan bir an önce kurtulmak lazım
  8. E

Bu kadarda değildi
  9. E

Kafa pırıl pırıl olan belli kekle milletin karnı doydu kömürle ısındı senin peşinden gittiğin heykel dikti bide yanına kurt koydu milliyetçilere ayıp olmasın diye açıktığında seçmemim yesin diye
  10. E

Mahsuru savunaçak güzel bir şey söyleyin bizde savunak hele mesutu hiç sorma Keçiören’e ve özellikle bağluma bi halt yaptığı yok işi güçü reklam ança sokaklarda vatandaşın istediği şeyleri 1 saat içinde haledin diye talimat verir sonra oralı bile olmaz bana yaptığı gibi🤣🤣 Takmış peşine turgutun...
  11. E

Belediye başkanı konser den yemek yarışmasıdan pazar gezmesinden fırsat bulursa gidip TOKİ’nin bir kısmınıda bağluma yapılması için çapa sarf etsin oturduğu yerden bu İşler olmuyor
  12. E

İlk evim projesi TOKİ balaya başlıyor bu Ankara’nın kuzeyinde ne var çözemedim devletin hiçim bi kurumu bu tarafa yatırım yapmaz
  13. E

Emeğine sağlık
  14. E

Video da attım ama yüklenemeyecek kadar büyük diyor 11 sn vidio daha önçede attım hiç böyle birşey olmamıştı
  15. E

Sizin için iş çıkışı yolun dibine kadar gittim biraz asfalt atmışlar ama yukarıda da kamyonlar çalışıyordu inşallah biter villalık parseller değer kazanır 😂
  16. IMG_1825.jpeg

IMG_1825.jpeg

17. E

Radar caddesinin başlangıçı
  18. E

25 sene olmuş alalı aldığım günden tek farkı çevresine yapılan kulübeler başkada far yok bizden sonra başka yerlerden alanlar dairelerine oturdu kirasını alıyor biz hala burda asfalt atılaçak günü sabırsızlıkla bekliyoruz en son toplantıda radar caddesi tarafına 3 tane çöp koyteynırı istendi...
Geri