Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. K

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Üstad haberin linki var mı buraya atabilirmisin
  2. K

Maliyeti aza indirmek için kendi arazilerine yapmak istedi belediye. İlerleyen süreçte başka projeleri de olabilir bence
  3. K

Dostum senin bahsettiğin Büyükşehir belediyenin projesi makina İkmalin yanında 40 dönüm arazisi var belediyenin. Proje oraya yönelik. Oğlakli tarafina yapılan proje tamamen çevre şehircilik bakanlığı projesi. (TOKİ). Bu ikisi ayrıdır
  4. K

Evet Rime 12 bin adet yapılacak konutların bağlar etabi ile ilgili
  5. K

Dostum bu TOKİ yapılacak demektir. Yolboyu pirinçlik ve Diyarbakır oğlakli tarafında parsel düzenlenmesini içeriyor bu uygulama. Sen gene de çevre şehircilik bakanlığından teyit etsen iyi olur.
  6. K

Arkadaşlar iyi akşamlar. TOKİ konutlarıni bağlarda tekrardan oğlakli bölgesinde yapılacak. Bazı parseller de düzenleme yapıldı. Düzenleme yapılan bazı parseller daha önceden tarım arazisi ve çayır mera vasfındaydi. Ve onu konut gelişim alanına çevirmişler. Daha önceden tarım arazisi sulak arazi...
  7. Screenshot_2025-12-22-10-07-09-956_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi-edit.jpg

Screenshot_2025-12-22-10-07-09-956_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi-edit.jpg

8. K

Metehan kardeşim bu arkadaş doğru bilgiler paylaşmış ama bu Garbiçanakci veya bazı bölgeleri için geçerli değildir. Sulu tarım arazisi vasfını alan yerler genellikle sulama kanalı geçen yerlerdir. Cimer üzerinden bilgi alabilirsiniz. Cimerden sorgulamasini yapabilirsiniz. Senin söylediğin şey...
  9. K

Evet tamda izah ettiğim şey bu. Bak sen yaşamışsinda bunu iyi denk geldi örneklememiz. Dediğim gibi arkadaşlar maalesef Diyarbakır'da inanılmaz fırsatçı günü birlik ticaret yapan emlakçılar var. Genellikle kendi aralarında kurdukları WhatsApp gurupları ile bu işleri çok rahatlıkla yürütüyorlar...
  10. K

Bir yerin imara açılmasi sürecini büyükşehir belediyesi 4. Kattaki İmar bölümüne gidince camlarda asılı İmar planlarından daha net bakabilirsin. Ben veya bir başkası meclis kararlarına bakıp ancak sana bilgi verebilir
  11. K

Maalesef hocam ülkemizde ciddi anlamda ahlak sorunu olan esnaflar var. O yüzden fiyat düştu diyen kimseyi de ciddiye almayın. Durur ama düşmez unutmayın sevgili dostlar
  12. K

Arkadaşlar ülkemiz serbest piyasa algısı var ama şunu da unutmamak lazım bu ülkede hic bir şey değer kaybetmez. Gelelim arsa fiyatlarına burada ki bazı arkadaşlari özelikle uyarıyorum. Tabi dürüst olarak işini yapanlarda var onlara saygı duyuyorum. 3 kişi ilana aynı bölgeden uygun fiyata atip...
  13. K

Sen ilk önce yazdığım yazıyı tam oku ona göre cevap ver. Ayrıca Ben bu zamana kadar kimseye senin gibi buraya imar geliyor gelecek gibi bir şey demedim aldığın araziye buradan prim yapma peşindesin bunu da anlamadım sanma. Her yıl olan bir şey değildi konuşuyorsun bari isabetli yorumlar yap sana...
  14. K

Evet sende söyledin kardeşim
  15. K

Arkadaşlar bugün çevre şehircilikte ki imardan sorumlu arkadaşlarla görüştüm ayak üstü konuştuk. Geçen söylediğim gibi mahalle sınırları belirlenmiş bundan 1 ay önce belediyenin yaptığı sınır belirlemesi ile bağlantılı bir durum. Bir çok parselin numarası değişmiş ve bazı parseller sınır...
  16. K

Teknik olarak bu mümkün olabilir fakat. Benim ön görüm ağaç geçit diye mahalle yapıp Garbiçanakci bölgeside kalan arazilerin tümünü oraya bağlarlarsa Ve kadastro güncellemesi yapılırsa. Verilebilir imar. Çünkü bugün incelediğimde Mardin yolu ve Garbiçanakci içinde kalan butun yerleri aynı...
  17. K

Açıkçası İmar mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum bende. Oradaki arsa sahiplerinin hakkında hayırlısı olsun
  18. K

Şimdi orada parsel değişikliği olabilir artık eski parsel numaraları görünmüyor kayıt yok diyor. İçerik olarak kamulaştırma imar veya herhangi bir şey oldu olacak diye detaya ulaşamadım henüz. Bireysel olarak herkes sorsun bilgi almaya çalışsın. Bunlar tam olarak neyin peşindedirler bende anlamadım
  19. K

Arkadaşlar merhaba herkese. Tapu müdürlüğünden biriyle görüştüm arsasında nakil işlemi ile ilgili pasife alınmıştır ibaresi olan herkes üzerinde dursun sürecin
Geri