Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. UğurKutaySolak

Kocaeli Ulaşımpark Öho Otobüs Reklamları

Şimdi sıra kocaelinde BMC Procity TR'de körüklü olması lazım mobesko reklamı var Alıntılıdır
  2. UğurKutaySolak

Açık Hava Mecraların Eski Yüzü: Otobüs Reklamları

Otobüs Reklamları üçe ayrılır 1. Superback kısaca arkasına reklam kaplama 2. Şerit olarak reklam kaplama 3. Yılları rezil eden tam reklam kaplama İstanbul'da 1994, Ankara'da 2012(Ego için söyledim) ve İzmir'de 2020 yılında otobüs reklamları devralarak işletmelere eskisi kadar fazla tutulmasa...
  3. UğurKutaySolak

İstanbul Metro A.Ş. Araç Kaplama Reklamları

M2 Metro araçlarında reklam yapılıyor sanırım otobüslerdeki reklamları çekerken bunlar da aklıma geldi. Dreame Karcher
  4. UğurKutaySolak

İstanbul Duraklardaki Reklamlar

Bunu daha önce eski wowturkeyde açılmıştı hatırlıyorsam yenisinde de neden olmasın (Metrobüsler de dahil)
  5. UğurKutaySolak

Bursa Burulaş-Özel Halk Otobüsü Reklamlı Otobüsleri

Bursa Burulaş-Özel Halk Otobüsü Reklamlı Otobüsleri
  6. UğurKutaySolak

Dijital, Poster ve Transport Açık Hava Reklamcılığı Fotoğrafları - İstanbul

Açık Hava Reklamcılığı, cadde, sokak ve yollarda billboard ve totem gibi açık hava reklam araçları kullanılarak yapılan tanıtımlardır. Açık hava reklamcılığının tarihi 1740'larda başlamış ve günümüzde hale aktif olarak outdoor reklamlar kullanılmaktadır. Amaç iyi bir algı oluşturarak daha geniş...
  7. UğurKutaySolak

Reklamlı Eshot Otobüsleri

Reklamlı ESHOT Otobüsleri 2020'ye kadar İzmir'in otobüslerine hiç reklam uymaz derken Uçay Mühendislik reklamıyla başladılar ve aradan 5 yıl geçti ve halen az da olsa reklamlı araç görmekteyiz Yorum ve Fotoğraflarınızı bekliyorum
  8. UğurKutaySolak

Reklamlı Ego Ve Öho Otobüsleri

Ankara da reklamlı otobüsler ilk ÖHO'lerde başlayıp 2012 yılında EGO otobüslerine de reklam kaplamaya başladılar. Sadece çoğunukla MAN Lion's Classic CNG otobüslere reklam kaplıyorlardı yeni başlarken de MB O345 solo ve körüklüleri de 2013 yılında kaplama yaptığı hatırlıyorum. Şuan Ankara'da ki...
  9. UğurKutaySolak

Reklamlı İETT ve ÖHO Otobüsleri

Reklamlı İETT ve ÖHO Otobüsleri O1217 Casper Excalibur
Geri