Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. emre1979

İzmir Güzelyalı

Güzelyalı Tramvay durağı
  2. emre1979

Yurtdışı haberler

O değil de nasıl satacaklar acaba ? Kim alır hırsızlık malını . şaşırdım valla zaten çalındığı bilinen birşeye kim dolu para verir .. Louvre Müzesi soygunu: Hırsızlar her yerde aranıyor 20.10.202520 Ekim 2025 Soyguncuların Louvre Müzesi'ne güpegündüz girip paha biçilmez objeleri çalması...
  3. emre1979

Reeder Araba ...

Bu araç hakkında çok bilgim yok ama böyle bir araç için 362 000 TL çok gibi geldi . 250.000 TL makul olurmuş bence
  4. emre1979

2026 Resmi Tatiller

Ramazan Bayramı hem Perşembe hem Cuma gelmiş Kurban bayramı da tamamen hafta içi 2026 çok iyi gelmiş .1 Mayıs da çok iyi .
  5. emre1979

FIAT ( otomobil)

Basit bir FIAT bile 1.400.000 TL . Çok pahalıymış FIAT “Grande Panda” Türkiye’de En zengin donanım seviyesi olan La Prima ile satışa sunulan Grande Panda; FIAT'ın yeni küresel ürün gamının ilk modeli olan ve markanın 125’inci yıl dönümünü kutladığı geçtiğimiz yıl dünya prömiyerini...
  6. emre1979

İstanbul'dan Uludağ görülür mü ?

Bir süredir sosyal medyanın gündeminde yer alan "İstanbul'dan Uludağ'ın göründüğü"ne yönelik tartışmalar, uzmanların açıklamalarıyla netleşti. Hava kirliliğinin azalması sayesinde havanın açık olduğu günlerde artık İstanbul'dan Uludağ'ın zirvesi görülebiliyor. İstanbul Teknik Üniversitesi...
  7. emre1979

Şişli

İstanbul'da yoğun nüfus yaşıyor ve çalışıyor O nedenle Şişli başlığı açmayı uygun gördüm .
  8. emre1979

Beşiktaş semti

İskele nin karşısındaki cafeler , mekanlar
  9. emre1979

Norveç

69 gün gündüz ne demek yaa ben özlerdim akşam olmasını :D yaklaşık 300 kişilik nüfusa sahip Sommarøy, Norveç’in Tromsø şehrine bağlı en işlek balıkçı köylerinden biridir. Her yıl 18 Mayıs’tan 26 Temmuz’a kadar, tam 69 gün boyunca güneş hiç batmaz; sabah mı, akşam mı yoksa gece mi olduğu...
  10. emre1979

Ataköy

Ataköy .. ilk kez 1998 de sonra 2001 ve ilerleyen yıllarda ara sıra gezmeye gitmiştim . Sadece Atrium Avm var diye gezmeye gitmiştim güzel yerlerdi
  11. emre1979

Polonezköy

Polonezköy'e bakın ; Polonezköy ne kadar güzel . Böyle yerlere giderken hep arı sokacak diye korkarım . Onun dışında çok güzel bir gezi ortamı sunuyor . Şehir içi turları araştırmalı .
  12. emre1979

Akıllı Gözlük

Vay be bu nasıl güzel akıllı bir icatmış ; acaba kaliteli fotoğraf çeker mi Samgung Telefon gibi ? altyazı ne alaka onu anlamadım ama manzara fotoğrafı çeksin yeter . Boğazda gezerken sahil , deniz fotoğrafları çekerim ne güzel bu vesileyle . Güneş gözlüğü olarak çıksa keşke. Meta, yeni...
  13. emre1979

İzmit Seyahat

İzmit den bursa, yalova ve hareme sefer düzenleyen bir otobüs firması.
  14. emre1979

Emret Komutanım

Emret Komutanım, Altıoklar Film Prodüksiyon imzalı,2005-2008 yılları arasında ilk olarak Show TV'de,daha sonra ise Kanal 1'de yayımlanan askeri, dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, 23 Haziran 2005 ile 8 Haziran 2007 tarihleri arasında Show TV'de yayımlanmıştır. 2008...
  15. emre1979

Telegram ve Whatsap hakkında ?

Merhaba Whatsap ve Telegram'ın farkı nedir hemen hemen aynı gibi geldi bana Telegram ı çok bilmiyorum ama ; ne dersiniz? . Veri paylaşım sınırı mı yoksa güvenlik mi?
  16. emre1979

New York

ABD New York şehri . adamlar şehrin tam ortasında büyük bir Park yapmış . sadece tahmin yürütüyorum ama en az 6 km vardır uzunluğu internette gördüm ilgimi çekti
  17. emre1979

İstanbul'un En Tekinsiz Yerleri

İstanbul'un en tekinsiz yerleri Her ne kadar gezi ve iyi vakit geçirmek için önerilerde bulunsak da , elbette olumsuz anlamda dikkat edilmesi gereken yerler konusunda da bilgi paylaşmak iyi ve faydalı olur . Benim için özellikle İstiklal Caddesi ve tüm ara sokakları diyeceğim …hep uzak...
  18. emre1979

Cevahir Alışveriş Merkezi

(İnternetten aldım ) Cevahir Alışveriş merkezi
  19. emre1979

Akaretler

Bugün buraya da gittim ; Akaretler ....
  20. emre1979

Bulmaca - Bilmece

Ben 1 dakika bulamadım :) 15 saniyede bulmak idealmiş ... Bulmaca - Bilmece Resimdeki mantık hatası nedir?
Geri