Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Furkan

Bilecik Yatırımlık Araziler

Bilecik gerek konumu gerekse zemin sağlamlığı açısından gelişime en açık şehirlerden birisi olsa da çevre şehirlerin gölgesinde kalmış ve tam anlamıyla gelişememiştir. Son zamanlarda İstanbul , Bursa ve Eskişehir yatırımcılarının dikkatlerini üzerine çekmeyi bir miktar başarmış durumda...
  2. Furkan

Dia Pozitif Fotoğraf

Dia (Pozitif, Slayt) Nedir Fotoğrafçılık terminolojisinde Dia, Pozitif, Slayt, diapozitif, Reversal (ters döndürülmüş) film olarak bilinen fotoğraf baskı yöntemi, fotoğraf makinası ile çekilmiş fotoğraf filmlerinin farklı banyo işlemlerinden geçirilerek dia denilen hale getirilme yöntemidir. Bu...
  3. Furkan

Wowturkey Ata Tohumu Bankası

Konuyu nereye açmam gerektiği ile ilgili biraz kararsız kalsam da belki de geleceğimiz açısından en önemli konulardan birisi olduğunu düşünüyorum. Ata tohumu meseli bence bir milli güvenlik meselesidir. Gerek israilden gerekse İspanya’dan aldığımız hibrit tohumlar hem toprağımıza hem ekonomimize...
  4. Furkan

Sağlığa Zararlı Gıda Katkı Maddeleri

Bu başlık altında insan sağlığına zararlı katkı maddelerini zararlarını ve hangi gıdalarda kullanıldığını inceleyip bilgi alabilirsek bence çok yararlı olur. Şahsen bu konuya dikkat etmeye çalışan bir vatandaş olarak bilinçlenip çevremizi de bilinçlendirmeyi sosyal bir sorumluluk olarak görüyorum.
  5. Furkan

Abacı Peri Bacaları

Kaynak: www.kizilcahamam.gov.tr Abacı Peri Bacaları Çeltikçi Başören köyü Abacı mahallesi; Mahkeme Ağacin köyünün 3 km güneydoğusunda Çeltikçi Başören yolu üzerindedir. Mahallenin hemen doğusunda bulunan tüf ve aglomeralar üzerinde mükemmel yer şekilleri (peribacaları) gelişmiştir. Bu...
  6. Furkan

Mahkemeağacın Jeositi

Mahkeme Ağacin Köyü, ilçeye 18 Km. uzakta ve Çeltikçi yolu üzerinde eski bir yerleşim yeri. Mahkeme Ağacin köyünün yakın çevresinde bilhassa köy merkez olmak üzere 3 km yarıçapındaki bir alanda çok sayıda kültürel jeosit (mağara, yerleşim yeri, kilise vb. yerler) bulunmaktadır. Bunlar harabe...
  7. Furkan

Wow Emlak

Birbirimize yardımcı olabileceğimiz alıcı ve satıcıyı buluşturabileceğimiz hem sarı siteye kendi çapımızda bir alternatif oluşturabileceğimiz bir platform oluşturabilir miyiz mantığı ile bu başlığı açmak istedim. Görüşlerinizi merak ediyorum eğer sizce de uygunsa bu başlık altında paylaşım...
  8. Furkan

Yalova İhlas Armutlu Tatil Köyü

Armutlu Tatil Köyü projesi, Yalova’nın Armutlu ilçesi Bozburun mevkiinde yer almaktadır. Tatil Köyü, ormanlarla kaplı deniz kıyısında 360,000 m2’lik bir arazi üzerindedir. Bu proje, Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı termal tatil köyü niteliğindedir. Projenin tamamı deniz manzaralı 17 blok ve...
  9. Furkan

Bolu Gerede Seviller Yaylası

Bolu’nun Gerede ilçesinin onlarca yaylasından biridir. Küçük ve şirin bir gölü olan bu yayla , genellikle yaz aylarında ziyaretçilerini ağırlar.Gerede yaylalarının kış aylarında -30 derecelere varan bir soğuğu vardır. Mevsiminde çok güzel kanlıca ve bolet(ayı mantarı) mantarları toplanır. Bu...
  10. Furkan

Böcek Fotoğrafları

İnanılmaz bir sanat eseri olan bu alem bazılarımız için ürkütücü olabilirken bazılarımız içinse ilgi çekici.
  11. Furkan

Mantar Toplayıcılığı & Mantar Fotoğrafları

Benim için güzel bir doğa sporu ve çok değerli bir hobi olmasından dolayı başlığı buraya açmak istedim. Meşhur kanlıca mantarı (çam melkisi) Boletus Satanas ( Şeytan mantarı) ☠️ Amanita Muscaria (Halusinasyon Mantarı) ☠️
  12. Furkan

Bursa İnegöl Oylat Bölgesi

Bursamızın İnegöl ilçesinin Saadet ve Hilmiye köyleri arasında kalmaktadır. Oteller bölgesinde farklı kaplıca ve konaklama imkanları olan turistik bir yer olsa da benim için doğal güzellikleri ile ön plana çıkan bir yer Oylat.Oteller Bölgesinden yaklaşık 2km patika yollar ve köprüler üzerinden...
  13. Furkan

Hasanağa Enginarı

Bursa Nilüfer Hasanağa Mahallesinin coğrafi işaret tescilli enginarıdır. Havası, suyu veya toprağı bu enginarı özel kılan nedir bilemem ancak muhteşem bir lezzet (yapmayı bilen birinden yemek şartıyla) . Enginarın püf noktalarından birisi tuzdur ve enginara tuz konusunda asla cimri davranmayın...
  14. Furkan

Zeytinyağlılar

Yemek ve aşçılık dendiği zaman zeytinyağlılar olmazsa olmazdır. İlk fotoğraf da benden olsun. Portakallı kereviz-enginar bu ikiliyi sevmeyen her ne kadar çok olsa da benim sevdiğim lezzetler.
  15. Furkan

Olta Balıkçılığı

Çocukluğumdan bu yana devam etmekte olan bu güzel hobi bence bir başlığı hakediyor. Güzel avlaklar, olta takımları veya yakaladığımız balıkları bu başlık altında paylaşabilirsek ortaya güzel paylaşımlar/görseller çıkacağına eminim.
  16. Furkan

Bursa Karakoca Toki

Bursamızın Karacabey ilçesi Karakoca köyü 5351 parsele yapılacak olan 3316 konutluk toki projesinin hak sahipliği kuraları 23-24 ocak 2023 tarihinde çekilmişti. Bu kura sonucunda hak sahiplerinden biri olarak yaşanacak olan gelişmelerden haberdar olmak bölgeden son fotoğrafları paylaşmak ve...
Geri