Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. BatuGaming122

Mardin Raylı Sistem projem

Mardin'e yapılmasını plânladığım Raylı Sistem projemde; 2'si Tramvay, diğerleri Füniküler ve Teleferik olmak üzere 4 farklı hatta sâhip olacaktır. bu 4 farklı hatlar ise şunlardır; T1: Üniversite-Yeşilli (17km, 12 durak) T2: Üniversite-Bahçelievler (28km, 21 durak) TF1: Yalımköy-Mardin Kalesi...
  2. BatuGaming122

Erzurum Raylı Sistem projem

Erzurum'da yapılmasını plânladığım Raylı Sistem projemde 2 farklı hat bulunacak, bunların ilki mevcut Gar-Üniversite Tramvay hattını 2 farklı yönünden bir kolunu Havaalanı'na, diğer kolunu da Tuzcu Köyü'ne uzattım. ayrıca mevcut demiryolu üzerinde de "Dadaşray" isimli Demirgeçit-Çayırtepe...
  3. BatuGaming122

KKTC Demiryolu projem

Kıbrıs'ta 1950'li yıllarda eski Demiryolu hattının kaldırılması üzerine geçen 75 yıl boyunca artan trafik göz önüne alındığında Kıbrıs'a yeniden Demiryolu getirilsin istiyorum. bu Demiryolu projemde kaldırılan eski anahattı yeniden inşâ edip, üzerine de 3 farklı kolları ekledim. 1.hat olan...
  4. BatuGaming122

Karabük Raylı Sistem projem

Karabük'e yapılması plânlanan Raylı Sistem projem, 11km uzunluğunda olup, 10 durak bulunmaktadır. bu 10 duraklar ise şunlardır; 1-Soğuksu 2-Sanâyii 3-Meydan 4-Otogar 5-Vâlilik 6-Kurtuluş 7-Üniversite 8-5000 Evler 9-Emek 10-Safranbolu proje tamamlandığında günlük 65K yolcu kapasitesi...
  5. BatuGaming122

Bir Demet Tiyatro

Bir Demet Tiyatro, 1995 yılbaşı gecesi "MTV-Meclis TV" adıyla, Star TV'de yayımlandıktan sonra televizyon programına dönüşerek aralıklarla 8 sezon televizyon kanallarında yayımlanan tiyatro formunda bir televizyon yapımıdır. Program, 156. bölümü ile sona erdi. Programda, İstanbul'da yaşayan orta...
  6. BatuGaming122

Bursa - T4 Yunuseli-Akçalar Tramvay hattı proje önerisi

Bursa'ya yapılmasını istediğim, 21 duraklı ve 25km uzunluğundaki Yunuseli-Akçalar Tramvay hattımı sizlere paylaşmak isterim; T4 Yunuseli-Akçalar Tramvay hattının durakları ise şunlardır; 1-Yunuseli Merkez 2-Yunuseli Havaalanı 3-İstiklâl-Downtown 4-Acemler (BursaRay Aktarması) 5-Dikkaldırım...
  7. BatuGaming122

Antakya Raylı Sistem projem

Antakya'ya yapılması plânlanan ve 39km uzunluğundaki Raylı Sistem projemde 27 durak bulunacaktır. bu bulunacak 27 duraklar ise şunlardır; 1-Havaalanı 2-Aşağıoba 3-Paşaköy 4-Serinyol 5-Üniversite 6-Anayazı 7-Derince 8-Büyük Dalyan 9-Hasanlı 10-Hastâne 11-Alaaddin 12-Stadyum 13-Güzelburç 14-Honda...
  8. BatuGaming122

Gaziantep-Malatya-Elâzığ Otoyol projem

Gaziantep-Malatya-Elâzığ arasında yapılması plânlanan ve 281km uzunluğundaki Otoyol projemde 19 kavşak, tâhminimce 8 tünel ve 11 viyadük bulunmaktadır, bu Otoyol projem, Mevcut Malatya Çevre Yolu ve Harput Yolu'nu da içermektedir. bu Otoyol projemdeki kavşaklar ise şunlardır; K1: Narlı Kavşağı...
  9. BatuGaming122

Çanakkale Raylı Sistem projem

Çanakkale'ye yapılmasını plânladığım Raylı Sistem projemde 2 farklı hat olması öngörülüyor; bu 2 farklı hatlar ise şunlardır; T1: Güzelyalı-Esenler (18km, 14 Durak) T2: Kemâlpaşa-OSB (6,1km, 9 Durak) Raylı Sistemle yapılan seyahat süreleri; Güzelyalı-Esenler: 34 dakika Kemâlpaşa-OSB: 12 dakika 2...
  10. BatuGaming122

Karaman Raylı Sistem projem

Karaman'a yapılması plânlanan ve 11km uzunluğunda olan Raylı Sistem projemde 15 durak bulunacaktır. bu Raylı Sistem projemde, Otogar'dan başlayıp; Gar, Adliye, Sanâyii, Üniversite ve Stadyum'dan geçerek Hastâne'de bitecektir. Proje tamamlandığında günlük 30K yolcu kapasitesi hedeflenmektedir...
  11. BatuGaming122

Eskişehir Minibüs-Dolmuş Fotoğrafları

Eskişehir'de gözlemlediğiniz Minibüs veyâ Taksi-Dolmuş varsa bu konuda fotğraflarınızı paylaşabiliriz.
  12. BatuGaming122

Samsun Metro projem

Samsun'a yapılmasını plânladığım ve Mevcut Raylı Sistem hatlarına paralel olacak şekilde oluşturduğum 2 farklı Metro hatlarını sizinle paylaşmak isterim; M1 Yenimahalle-Gar Metro hattı: 15km uzunluk, 10 durak 1-Yenimahalle (T1 aktarması) (Yer Altı) 2-Atakent (Yer Altı) 3-Çobanlı (Yer Altı)...
  13. BatuGaming122

Adana - Raylı Sistem Proje Önerileri

Adana'da 13km'lik mevcut hatta ek olarak 3 farklı hat olarak yapılması plânlanan Raylı sistem projemi sizlere paylaşmak isterim bu 3 farklı hattın 2'si tramvay, yâni Resmî projede olan hatlar, biri ise benim projem olan Banliyö'dür. Adana'da yer alan 4 farklı hatlar ise şunlardır; T1: Ruh...
  14. BatuGaming122

M17 Düğmeciler-Bayrampaşa-Ortaköy Metro projem

İstanbul'a yapılmasını plânladığım M17 Metro projemi sizinle paylaşmak isterim; Bu Metro hattı, Düğmeciler'den başlayarak; Sefâköy, Şirinevler, Merter, Ayvansaray, Piyâlepaşa ve Nişantaşı üzerinden Ortaköy'de bitmektedir. M17 Metrosu, Ayvansaray-Hasköy arasında bulunan Haliç Köprüsü hâriç...
  15. BatuGaming122

Elâzığ'a yeni ne yapılmasını istersiniz?

Arkadaşlar, sizin yanıtları alayım, (Ben Fıratray, Tramvay ve Harput'a çıkan Teleferik'in yapılmasını istiyorum)
  16. BatuGaming122

Denizli Raylı Sistem projem

Denizli'ye yapılmasını plânladığım ve resmî hatlara nazaran şehrin önemli yerlerinden geçen Raylı Sistem projemi sizlere paylaşmak isterim Raylı Sistem özellikleri şunlardır; Uzunluk: 16km Durak sayısı: 16 (12 Hemzemin, 4 Yer Altı) Seyahat süresi: 31 dakika Önemli Duraklar: Şehir Hastânesi, Hal...
  17. BatuGaming122

Maraş Raylı Sistem projem

Maraş'a yapılması plânlanan Raylı Sistem projemi sizlerle paylaşmak istedim, Projenin özellikleri şunlardır; Uzunluk: 20km Durak sayısı: 20 (17 Hemzemin, 3 Yer Altı) Seyahat süresi: 40 dakika Önemli Duraklar: Maraş OSB, Üniversite, Ulu Câmii, Ebrar, Terminal, Hastâne Proje tamamlandığında günlük...
  18. BatuGaming122

Aydın Raylı Sistem projem

Aydın'a yapılması plânlanan ve 2 farklı hattan oluşan Raylı Sistem projesini sizinle paylaşmak isterim; bu 2 farklı hattan biri Banliyö, biri ise Tramvay'dır. bu 2 farklı hatlar ise şunlardır; B1: Söke-Nâzilli (97km, 44 Durak) T1: Gar-Terminal (5,6km, 6 Durak) Aydın Garı, Raylı Sistemlerarası...
  19. BatuGaming122

Şanlıurfa Raylı Sistem projem

Urfa'ya yapılmasını plânladığım ve resmî plânlara nazaran Eskişehir tarzı olarak 7 farklı hat üzerinde tasarladım, inşâllah Urfa Belediyesi okursa bu projem onaylar. Hazırladığım bu projede hatların ortak durağını "Âbide" olarak belirledim Urfa'ya yapacağım 7 farklı hatlar ise şunlardır; T1...
  20. BatuGaming122

Tokat Raylı Sistem projem

Tokat'a yapılması plânlanan Raylı Sistem projesinde 2 hat, 15 Durak ve toplamda 12km uzunluğunda olacak Tokat'ta yer alacak 2 hat şunlardır; T1: Hastâne-Beybağı (4,8 km, 9 Durak) T2: Hastâne-Üniversite (8,2 km, 8 Durak) Raylı Sistemle yapılan seyahat süreleri; Hastâne-Beybağı: 10 dakika...
Geri