Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. quatro

Futbol Yorumcuları

Yorumlarını ya da kendisini, sevdiğiniz, sevmediğiniz futbol yorumcularını paylaşmak istermisiniz?
  2. quatro

Market İndirim, Promosyon ve Kampanya Haberleri

Ulusal ya da yerel bir markete gittiniz ve baktınız ki bir üründe, bir indirim, promosyon ya da bir kampanya var. Diğer forumdaşlar da bundan faydalansın istemez misiniz?
  3. quatro

Gıda Güvenliği

Gıda güvenliği ile ilgili paylaşımlarınız efendim...
  4. quatro

Deprem Riskine Karşı Projeleriniz

Güzel ülkemiz bir deprem ülkesi ve deprem riski her zaman mevcut. Olası bir depreme karşı makro ya da mikro projeleriniz var mı? Neler yapılabilir? Projeleriniz varsa detaylı anlatabir misiniz? Teşekkürler.
  5. quatro

Arabesk Müzik

Herkesin hayatına mutlaka bir ya da birden fazla arabesk müzik dokunmuştur. Sevdiğiniz arabesk şarkıları paylaşabilirsiniz. Böyle bir başlık bulamadım varsa silebilirsiniz.
  6. quatro

Arap Müziği

Arap müziği seven ya da sevmeyenler olabilir. Özellikle arabesk müziğe kalıcı etkileri olmuştur. Beğendiğiniz arap müziği eserlerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
  7. quatro

Hiç Televizyona Çıktınız mı?

Eski ya da yakin tarihte, siz ya da bir yakınınız veya arkadaşınız, ulusal, yerel herhangi bir kanala, bilerek ya da tesadüfen görüntülenip meşhur oldu mu? Dizi, film, belgesel, röportaj ya da herhangi bir program olabilir. Eğer isterseniz programın adını, bölümünü, kaçıncı dakikasında...
  8. quatro

Türkçe Dublaj Diziler

Türkçe dublajı, dizilerde, seven de olabilir, sevmeyen de... Ben severim mesela... Türkçe diziler ile ilgili paylaşımlarınızı görmek keyifli olabilir...
  9. quatro

Aşk-ı Memnu

Tüm zamanların, en çok izlenenlerinden olan, kimin eli kimin cebinde tadında, her sene yaz aylarında muntazaman yayınlanan, 18. tekrarları bile reytingin dibine vuran efsane dizi olmadan olmazdı değil mi? Behlül kaçar...
  10. quatro

Türkiye Yangın Söndürme Sistemi (TYSS) Projesi

Güzel ülkemizin, başta güzel ormanlarımızda çıkan yangınlar olmak üzere, sanayide, konutlarda, büyük ya da küçük tüm yangınların, en hızlı bir şekilde, kontrol altına alınmasıyla ilgili, proje ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
  11. quatro

Türkiye Su Dağıtım Sistemi (TSDS) Projesi

Türkiye Su Dağıtım Sistemi (TSDS) Projesi 1- Öncelikle, her ilimize, hepsinin boyutları aynı olacak şekilde, su depoları, havuzlar (yeraltı ya da yerüstüne de olabilir) inşa edilmelidir. Depo ya da havuzların sayısı, ilin nüfusuna veya farklı faktörlere göre değişim arzedebilir. 2- İnşa edilen...
  12. quatro

Ünlülerin Evleri

Yaşayan veya rahmetli olmuş ünlülerin (özel hayatına saygı göstererek) oturduğu evler, sokaklar, caddeler...
  13. quatro

Önermediğiniz Diziler

Vakit kaybı olarak gördüğünüz, izlenmesiyle izlenmemesi arasındaki farkın çok az olduğu, oyunculuk, senaryo, kostüm veya mekanların kötü olduğu, ya da birçok olumsuz faktörün birarada olduğunu düşündüğünüz diziler var mı?
  14. quatro

Yeni Açılan veya Açılacak TV Kanalları

Yayın hayatına yeni başlayan ya da başlayacak olan tv kanallarını paylaşabilir miyiz?
  15. quatro

İcatlarınız, Projeleriniz, Fikirleriniz, Teorileriniz

Kendinize ait olduğunu düşündüğünüz, olmasını istediğiniz, aklınızdan geçen, teorik ya da pratik olan, icatlarınız, projeleriniz, fikirleriniz ve teorileriniz var mı? Belki de çok orijinal bir düşünceniz var. Paylaşmak istermisiniz? Beyin fırtınası estirip, belki de ileride bu düşünceniz hayata...
  16. quatro

Türkiye'nin Köyleri

Yaşadığınız köy, gezerken uzaktan ya da yakından bir fotoğraf çekme imkanı bulabildiğiniz köylerin fotoğrafını paylaşabilir misiniz? Bunun gibi bir başlık mevcut, ama orada il, mahalle ve köy fotoğrafları olarak geçiyor. Bu başlık sadece köy fotoğrafları özelinde olup, yine de uygun görülmediği...
  17. quatro

Her Türlü Program Tavsiyeleri

Zibilyon tane kanal var ve hangisinde ne var takip etmek çok zor. Program listesi veren sitelerde genelde ulusal kanallar veriliyor. Ama özellikle yayın yaptığı ilin adını veya plaka numarasıyla yayın yapan bir çok kanalda, kaliteli, özellikle de belgesel tarzı veya buna benzer, bir çok güzel...
  18. quatro

Faydalı Web Sitesi ve Link Tavsiyeleriniz

Faydalı, insanların işine yarayacak, az ya da çok bilinen, web sitesi ve link tavsiyeleriniz varsa burada paylaşabilir misiniz? (Bu proje başlığı mevcut ise konuyu silebilirsiniz. Ben aradım bulamadım...) 😊 (y)
  19. quatro

İstanbul'un Tüm Yeni Gökdelen Projeleri

İstanbul'un mevcut veya yeni yapılan, yapılmaya başlanacak, proje aşamasında olan ya da duyum aşamasındaki tüm gökdelen projelerini paylaşabilir misiniz? (Bu proje başlığı mevcut ise konuyu silebilirsiniz. Ben aradım bulamadım da...)😊 (y)
  20. quatro

Kuş Fotoğrafları

Kendi çektiğiniz, veya çok beğendiğiniz kuş fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Altına isim de yazabilirseniz, aralarında bilmeğimiz varsa, öğrenme açısından çok güzel olur...
Geri