Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Atabey

Dünyanın Her Yerinden Raylı Sistemler (Raylı Sistem Tren Aşıkları Buraya)

Raylı sistem tren metro tramvay hepsi hakkında her şey (dünya dahil)
  2. Atabey

Aynı Karede çıkan ESHOT-İZULAŞ-İZTAŞIT-DOLMUŞ Araçları

Burada ikili, üçlü, dörtlü... X'li yan yana duran ESHOT-İZTAŞIT-İZULAŞ veya dolmuş karışık veya birlikte olan fotoğraflarınızı paylaşabilirisiniz
  3. Atabey

Transport Fever Serisi

3. oyununu heyecanla bekliyorum :) Şehirler en uzun hatlar en çok yolcusu olan hatlar atabilirsiniz
  4. Atabey

Karsan Jest mi Otokar Centro mu?

İki minibüs hangisi daha iyi karar sizde :)
  5. Atabey

Medieval total War 3

🏰 Medieval Total War 3 – Detaylı Bilgi ve Mekanikler Serinin en iddialı oyunu olacak Medieval Total War 3, Orta Çağ’ın tüm ihtişamını ve kaosunu yeniden canlandırıyor. Oyun, Avrupa, Anadolu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika coğrafyalarını kapsayan devasa bir harita ile geliyor. Bu haritada Türk...
  6. Atabey

Türkiye Soğuklara Gömüldü! Kar Yağsa da Yağmasada Soğuklar geldi

Şehrinizdrki soğukların sizi, bölge halkını nasıl etkilediği toplu taşıma araçlarının ısıtma sistemlerinin yetip yetmediği... Yani soğukla ilgili her şeyi konuşabilirsiniz. İzmir 7° ama hissedilen 5° Ford Transit eski kasa önde oturuyorum araç sıcacık güzel
  7. Atabey

Yeni Eshot Stickerları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (Anketimsi)

A-Çok Güzel Olmuşlar B-İyi ama mükemmel değil C-Vasatın üstü D-Kötü E-Çok kötü olmuş F-Hiç görmedim Yanına neden seçtiğinizi yazabilirsiniz seçtiğiniz şıkkın harfiyle birlikte
  8. Atabey

Anket En nefret ettiğiniz Gıcık Olduğunuz hatta bazen bela okuduğunuz o Otobüs Markası ne

Nefret ettiğiz gıcık olduğunuz tüm otobüs markalarını işaretleyin birden fazla oy özelliğini aktif ettim hadi tartışalım Forum
  9. Atabey

Anket Favori Otobüs Markanız

En sevdiğinizi oylayın diğer sevdiklerinizi de yazabiliriz görsel vs. Paylaşabilir markaları yorumlayabilirsiniz iyi forumlar
  10. Atabey

Just Cause

@Rick Grimes walking dead başlığından etkilenerek Just Cause serisi için hazırladım tabi Çok hatırlamadığımdan hikaye gibi şeyleri spoiler vermeden Copilot ile hazırladığım Şekilde vericem Just Cause Evreni 🌍 Just Cause Evreni: Kaotik Özgürlük ve Stilize Direnişin Sahnesi Just Cause evreni...
  11. Atabey

İzmir - Bornova-Atatürk Mahallesi

Güzel Mahallrm 1970lerde yerleşme başlamıştır kooperatif evleri olarak ilk başta tek katlı olarak yapılmıştır evler mahalleni inşaatının amacı gece kondu yapını merkezde olmasın diye dönemine göre çok ucuz fiyatlara inşa edilmiştir hala mahalle kültürü ve güzel komşuluklar ve sokakta oyun...
  12. Atabey

25/26 sezonu Premier League

Tuttuğum takım olan Arsenal lider umarım bu sene şampiyonluk gelir
  13. Atabey

God Of War serisi

God of war güzel seridir severek oynadım bir sonraki oyununu heyecanla bekliyoruz
  14. Atabey

İzmir Ulaşım Araçlarının Tabelaları (Otobüs Dolmuş Metro Tramvay)

İstanbuldan Ödünç (ç)aldım sonunda bizimde oldu rastgele şansıma göre çıkan turuncu tabelalar ve daha kolay olan renkli ama rn kolayı dolmuştur kesinlikle gelin arşivimden biraz veriyim 249 Renkli Tabela (Not eskiden birkaç ay önce böyle değildi renkli olsun turuncu olsun renklidie Kemer Akt...
  15. Atabey

9 Eylül İzmirin Kurtuluşu Kutlu Olsun

Güzel kentimiz İzmirimizin kurtuluş günü kutlu olsun SoloTürk sanırım geçen sene yok diye haberlere çıkmamıştı bugün göklerde süzülüyorlar.
Geri