Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. dragi35

Anket İzmir'deki Hangi otobüs daha iyi?

İzmir'deki eshot otobüsleri hakkında karşılaştırma yapmak istedim aslında ikili anket oluşturmak istiyordum ancak öyle bir seçenek yok galiba seçenek olarak bütün otobüsleri eklemedim yeni conectoları özellikle eklemedim biraz kötü otobüsler arasında karşılaştırma yapalım diye. Körüklüler yok...
  2. dragi35

Eshot ile İlgili Merak Ettiğiniz ve Sorgulamak İstediğiniz Şeyler

Bu konuyu eshotun yaptığı düzenlemelerden neden böyle oldu diye düşündüklerimizle alakalı konuşmak için açtım. Benim bazı merak ettiğim şeyler mesela 435 neden Karşıyaka İskele'ye değil de Bostanlı İskele'ye gidiyor çevre mahallelerdeki bütün hatlar Karşıyaka iskeleye giderken tek 435 Bostanlı...
  3. dragi35

Trafikten En Çok ve En Az Etkilenen Eshot Hatları

Aklıma böyle bir konu açmak geldi malum birçok eshot hattı yoğun saatlerde trafiğe takılıyor ama bazı hatlar da takılmadan gidebiliyor. En çok trafiğe takılanlar: 602,608,660,800,912,121 benim bildiklerim bunlar bunun dışında Buca hatları da felç trafikte çok takılıyor. En az trafiğe...
  4. dragi35

En Çok İlçe Sınırı İçinden Geçen Eshot Hatları

Aklıma böyle bir şey geldi konu açtım. İstanbullular siz de açabilirsiniz bence güzel olur. En çok ilçeden geçen hatları yazıyorum. 602,800 - Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Konak, Bornova (6 ilçe) 660 - Foça, Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Konak, Bornova (8 ilçe) 697 -...
  5. dragi35

Eshotla İlgili Tuhaf Bulduğunuz Şeyler

Bu konuya eshotun yaptığı düzenlemelerden, hatların güzergahlarından vs tuhaf bulduğunuz şeyleri yazabilirsiniz. Benim tuhaf bulduğum şeylerden biri 435'in Karşıyaka iskeleye değil de Bostanlı iskeleye gitmesi. Körfez mahallesi çevresindeki diğer mahallelerin hatları Karşıyaka'ya giderken 435...
  6. dragi35

İzmir'de Tarifesinin Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

830 A tarifesine geçmeli. 602,608 ve 800 ücretsiz aktarma verecek şekilde gittiğin kadar öde sisteminde çalışmalı. 835 ve 837 C tarifesine geçmeli, gittiğin kadar öde bu hatlarda şart çünkü hem Aliağa içinde hem de Yenişakran'da inip binen çok yolcu oluyor ayrıca yol üzerinde çok köy var...
  7. dragi35

İzmir'de lokal hatlarınızdan memnun musunuz, nasıl değişiklikler istersiniz ?

Bu konuya lokal hatlarınızla ilgili memnuniyetinizi belirtip istediğiniz bir değişiklik varsa yazabilirsiniz. Ütopik bir şey de olabilir eshotun bütçesi imkanları çok iyi olursa yapılabilecek düzenlemeleri yazabilirsiniz. Ben çok memnun değilim, 128 Halkapınar'a uzatılmalı ve 428 full körüklü...
  8. dragi35

İzmir'e yeni ne yapılmasını istersiniz ?

Bu konuya İzmir'e yapılmasını istediğiniz yeni hastane, okul, üniversite, park vs şeyleri yazabilirsiniz. Bence İzmir'e bir şehir hastanesi daha yapılmalı. Sanırım Tınaztepe şehir hastanesi yapılacak ama yeni hastane Buca Karabağlar civarlarına yapılmalı çünkü Bayraklı şehir hastanesine...
  9. dragi35

En İşlevli Bulduğunuz Eshot Hatları

Bu konuya bağladığı bölgeler açısından en iyi kullanışlı bulduğunuz hatları yazabilirsiniz. Benim düşünceme göre 480 Üçkuyular iskele - F. Altay - Balçova - DEÜ Hastanesi - İnciraltı buraların hepsini birbirine bağladığı için güzel işlevli bir hat. 510 Gaziemir ve Balçova arasında hızlı bir...
  10. dragi35

İzmir'de Şoför Olsanız Hangi Hatta Sürmek İstersiniz ?

Aklıma böyle bir şey geldi konu açtım. Şoförlük yapmak biraz aklımdan geçiyor ama zor iş yine de 128 sürmek çok zorlamaz, şoför olursam en çok 128'i sürmek isterim. Çünkü güzergahı çok rahat, dar yollardan geçmiyor, buralarda trafik derdi de yok, binen insanlar arasında kavga çıkartacak bir tipe...
  11. dragi35

İzmir'de Hangi Otobüs Hattında Kaç Otobüs Çalışıyor ?

Bu konuya takip ettiğiniz hatlarda kaç araç ve hangi araçların çalıştığını yazabilirsiniz. 1 saattir eshot uygulamasından 428'i takip ediyorum toplamda 7 araç çalışıyor. 35 ATC 591 35 AVJ 304 35 ATC 936 35 DA 4030 35 ASY 331 35 AVJ 234 35 ATR 438
  12. dragi35

Birbirlerine Benzer Eshot Hatları

İstanbullularda gördük hemen biz de açtık. 121 - 821 Aslında 121 821'in devamı bir hat, o da Bostanlı iskeleden geçiyor ama Konak'a gidiyor. 602 - 800 İkisi de Bornova'ya kadar aynı güzergahta, sadece 800 farklı olarak Bornova metroya gidiyor, 602 de otogara gidiyor.
  13. dragi35

İzmir'de Parklama İçin Uygun ve Boş Olan Otobüs Durakları ve Aktarma Merkezleri

Bu konuya yeni açılacak ve güzergahı değişecek hatlar için uygun olan son durak alanlarını yazıp paylaşabilirsiniz. Mesela Halkapınar 1 ve 2'ye kaç hat daha girebilir ? Gümrük'te kaç hat için yer var ? Benim bildiklerimden Ulukent Aktarma Merkezi 1'e 2 hat daha eklenebilir ama eklenecek fazla...
  14. dragi35

İzmir'de Otobüs Hatlarının Ortalama Parkur Süreleri

Benim bildiklerim 128 - 25~30 dk 428 - 50~65 dk 749 - 60 dk 826 - 25 dk 835 - 60 dk 848 - 20 dk 532 - 70 dk (ring ile) 535 - 85 dk (ring ile)
  15. dragi35

İzmir'de En Sorunlu Çalışan Ulaşım Araçları

Kesinlikle İzban deyip geçiyorum. En çok geciken ve insanları mağdur bırakan malum Hint banliyösü. Otobüslerde de arada gecikmeler oluyor ama İzban kadar değil en azından.
  16. dragi35

Yakında Kapatılma İhtimali Yüksek Olan Eshot Hatları

Bu konu altına seferleri azalan ve çok az binilen, yakında kapatılacağını düşündüğünüz otobüs hatlarını yazabilirsiniz. @Ayaz başka bir konuda 481'den bahsetmişti, ben de yakında kapatılabileceğini düşünüyorum. 537 Doğançay - Bayraklı Şehir Hastanesi hattı da yakında kapatılabilir. 539...
  17. dragi35

Hiçbir Raylı Sistemle/ Vapur İskelesiyle Bağlantısı Olmayan Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

Bir tanesini yazayım. 836 Bergama - Kınık Ne vapur ne İzban'a bağlantı var.
  18. dragi35

Birleştirilmesi Gereken Eshot Hatları

İstanbullular affedin yine çaldım ama mantıklı ve güzel bir konuymuş, biz de açmalıyız diye düşündüm. 128 ile 912'nin birleşmesi çok güzel olabilir ancak yoğunluk çok artar ve parkur süresi artacağı için seferlerde gecikmeler artabilir. 114 ile 214 birleşebilir, bence çok güzel olur ama çok...
  19. dragi35

En Çok Seyahat Ettiğiniz Eshot Hatları

İstanbullular affedin, bunu da çaldık. Bu konuda en çok bindiğiniz ve seyahat ettiğiniz Eshot hatlarından ve biniyorsanız izban, metro ve tramvay hatlarından da bahsedebilirsiniz. Malum bizim İzmir'de tek bir metro hattı var bu yüzden başlığa metro hatları yazamadım 😂 Benim 128,428,749,848 ve...
  20. dragi35

Bütün Seferleri Körüklü Otobüsle Çalışan Eshot Hatları

Benim bildiklerim 8 147 240 446 535 912 912'de bir defa solo görmüştüm ama diğer hatlarda hiç solo otobüse rastlamadım, solo girdiyse bile çoğu seferi körüklüyse çalışan hatlar. 820'de soloya birkaç defa denk geldiğim için yazmadım ama 295 ve 820 genelde körüklü oluyor.
Geri