Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Routewatcher

Tek Yönlü Olan İETT Durakları

Buraya sadece tek yönlü olan yani karşı yönde aynı durağı olmayan durakları yazabiliriz. Başlıyorum. Cemiyet Caddesi (Topkapı Yönü) Muradiye Camii (Topkapı Yönü) Çam Sokak (Topkapı Yönü) Şehit Kamil Balkan Caddesi (Topkapı Yönü) Çevikkuvvet (Topkapı Yönü) Spor Kompleksi (Cevatpaşa Yönü)...
  2. Routewatcher

Hat ve Durak Anons Sesleri

Kaydettiğiniz sesleri atabilirsiniz
  3. Routewatcher

İETT Peronları Hakkında Sohbet

Alibeyköy Peron'a 1 kez bile gitmedim.Merakta etmiyorum ama görsellerden gördüğüme göre pek sade bir peron.Ben Yenibosna Metro peronunu seviyorum en çok
  4. Routewatcher

İETT/ÖHO Araçlarında Şoför Arkasındaki Reklam Panolarında Hangi Reklam Var ?

2 Akia'da İETT'nin, depremde metrobüste&otobüste ne yapmalıyız ? reklamı gördüm ona da şaşırdım yeni yapmışlar.Ondan sonra bu başlık aklıma geldi.
  5. Routewatcher

İETT Bilet Ücret Tarifeleri

Böyle bir konu aradım da göremedim varsa silebilirim.
  6. Routewatcher

İETT'nin 2012 Model (O4001-O4023) Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

Bu başlığı açmakta kararsız kaldım ama Conecto - Conecto G başlıklarının farklı olduklarını görünce açayım dedim
  7. Routewatcher

Mahallenizdeki İETT Hatlarının Hat Kodlarının Hangi Sayılar Olmasını İsterdiniz ?

Aklıma böyle bir başlık geldi.Ben 35 sayısı olmasını isterdim.Harfle birleşince söylenişi güzel oluyor bence.
  8. Routewatcher

İnşaat Halindeki Başakşehir Kayabaşı Ve Pendik Kurtköy 2 İETT Garajları

Yüzde kaç ilerleme var ? Tahminen hangi tarihte açılırlar ? Açıldığı zaman garajlarda araç değişimleri nasıl olur ?
  9. Routewatcher

Konumunuza En Yakın Olan/Her Gün Oradan Otobüse Bindiğiniz İETT Durakları

Benim Park Ada ve Park 1. Kapı Durağı
  10. Routewatcher

AVR'li Hatlar

Biz bu hatlara binebiliyormuyuz ? Bu hatlara da mı depar deniliyor ? Yoksa sadece mesela 36V-1 gibi hatlara mı depar deniliyor bu AVR'li hatlar farklı bir şey mi ? Bu hatları ben de biliyordum binebiliyormuyuz falan bilmiyordum şimdi uygulamada görünce merak ettim
  11. Routewatcher

Motor/Şanzıman Sesi Hoşunuza Giden İETT/ÖHO Araçları

Böyle bir başlık geldi aklıma.Mesela aylar önce yazmıştım K1611'i Şanzıman sesi aynı 3. Nesil Cobra DD'lerin sesi gibiydi çok sevmiştim.Ayrıca B5030'la da kısa yolculuk yaptım onun da sesini sevdim
  12. Routewatcher

Google/Yandex Street'te Eski Zamandan Kalma İETT/ÖHO Otobüs Fotoğrafları

Google Street'te zamanı eskiye alınca çok değişik şeyler gördüm mesela en şaşırdığım 2014-2015 yıllarında HT5 hattında A-1025' Temsa'nın Kocatepe'de sefer saatini beklediğini gördüm.Ve böyle bir başlık açmak geldi aklıma.Sizde görürseniz böyle ilginç şeyler ekran görüntüsü ile atabilirsiniz
  13. Routewatcher

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı

Bugün itibariyle başladı hayırlı uğurlu olsun.Hermes hocam ile ben gideceğiz artık okulumuza.Başka var mı sitede giden?
  14. Routewatcher

İETT/ÖHO'da Motoru Duman Atan/Yanan Otobüsler

Kaza yapan araçlar başlığına yazdık bugün duman atan aracı.Artık buraya yazalım her duman atan/fire veren araçları.
  15. Routewatcher

İETT/ÖHO Otobüslerinin İç Mekan Fotoğrafları

Dıştan Çektiğimiz fotoğrafları; Özel Halk Otobüsleri Fotoğrafları Arşiv Veya İETT Otobüsleri Güncel Fotoğraflar Başlıklarına Atıyoruz. Bu Başlıkta da İETT/ÖHO Otobüslerinin İç Kısım Fotoğraflarını Paylaşalım.Böyle Daha Düzenli Olur Diye Düşünerekten Açtım Bu Başlığı.
  16. Routewatcher

ShiftDelete.Net Hakkı Alkan - Samet Jankovic Olayı

Bu ikisinin kavga ettiğini görünce şaşırdım
  17. Routewatcher

İETT'de Denemek İstediğiniz/Deneyeceğiniz Hatlar Veya Araçlar

Bir gün binmeye gideceğiniz hatları veya araçları yazabilirsiniz
  18. Routewatcher

İETT Şoförü Olsanız Hangi Hatlarda Çalışmak İstersiniz?

Eshottan çaldım.Ben bölgemde olan hatlardan 32M'yi sürmek isterim.Biraz mahalle arasında gittikten sonra hemen TEM'e bağlanıyor.Ardından yardırıyor.Uzun bir hat gibi görünsede sefer süresi çok kısa
  19. Routewatcher

153 Whatsapp

Alo 153'ün Whatsapp Halidir
  20. Routewatcher

Araç İett

Giriyoruz kapı no 2 saat bekliyor sonra bütün kapı no lar gelince kod geliyor onu giriyoruz sonra hatalı diyor doğru olmasına rağmen.Resmen bok ettiler eskiden ne güzel bakmamız 5 sn minimum şimdi 10 dk dır giremiyorum
Geri