Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Şile'nin Toplu Ulaşım Sorunu

Sarıyer dememin sebebi 4. Levend ve Maslak’tan geçmesi
  2. M

İstanbul / Sarıyer - Kilyos Tüneli

Bu tünel keşke sadece Zekeriyaköy’e kadar inşa edilseydi. Oradan da duble yola bağlanıp Kilyos’a kadar da giderdi (1,5 km’lik bir kesimi de duble yol yaparak tabii).
  3. M

Bütün hatlar sürekli çalışmaz zaten fikrime göre. Sadece Ümraniye, Kadıköy, Mecidiyeköy ve Sarıyer hatları sürekli şekilde çalışır fikrimce.
  4. M

Çare İETT’nin kendi açacağı hatlar ki, her zaman öneririm 140 kodlu Avrupa Yakası’na kadar giden hatlar da açılsın. Şile için önereceğim sistem: 139 Ağva - Şile - KMO - Şile Otoyolu - Altunizade Metrobüs - Üsküdar 139B Ağva - Şile - KMO - TEM - Sahrayıcedid - Üstbostancı 139G Ağva - Şile - KMO...
  5. M

Bostancı - Kayışdağı Tramvay Projesi

Bu projenin M8 hattının yükünün hafiflemesi ve Üsküdar - Maltepe hattına depo bulunması için projelendirildiğini tahmin etmek zor değil. Ancak güzergah konusunda ben pek bir şeye ulaşamadım ve bu sebeptendir ki aklımda iki güzergah ve bir uzatma var: Birinci Güzergah: 1) Bostancı (B1, M8...
  6. M

İstanbul'un Gece Hatları Ile İlgili Öneriler, Sorunlar

25G gibi 77S hattı konabilir (gündüz de çalışmasını öneririm). Yenikapı’dan çıkan araç Unkapanı’ndan Kasımpaşa’ya varacak, Piyalepaşa ve Odessa Bulvarları üzerinden önce Okmeydanı sonra Nurten’e üstünden Hasdal’a ulaşacak, TEM’den Büyükdere Caddesi’ne bağlanacak ve Büyükdere ile Piyasa...
  7. M

İETT Güzergâh Revizyon Önerileri / Hat ve Durak İstekleri

59AT Arnavutköy (Beşiktaş) - Topkapı Kaleiçi Amaç Modern İstanbul dediğimiz bölgenin ulaşımı zor olan mahallelerinin ulaşımını kolaylaştırmaktır (büyük oranda). 1) Arnavutköy 2) Çiftlik 3) Çiçekçi 4) Gazete Muhabirleri Sitesi 5) Akmerkez (Her iki yönde de yeni durak) 6) Ali Sami Yen 7)...
  8. M

İstanbul'a Yeni Yapılacak Raylı Sistem Hatları

Şu Fenertepe Metrosu’nu Marmaray ve M2 ile buluşturmaları lazım. Ben olsam Rami’den sonra iki kola ayırıp Güney kolundan hattı sırasıyla Bayrampaşa ve Merkezefendi’den geçirerek Kazlıçeşme’ye ulaştırırdım. Kuzey kolundan da SİM’e bağlardım.
  9. M

Gereksiz Bulduğunuz İett Hatları

Bence mevcut her hattın bir gerekliliği mevcut.
  10. M

148 Sarıyer - Mahmutbey Metro TEM aksından Maslak ve Mahmutbey’i bağlayan hat yok. Hazır başlamışken Sarıyer’i de bağlayalım dedim. Bu hat muhtemelen seyahat süresini 1 saat 30 dakika kadar düşürecektir toplu taşıma kullananlar için. Duraklar (Mahmutbey Metro yönünde): 1) Sarıyer 2) Yusuf...
  11. M

Istanbul’da En Çok Kullanılan Otobüs Hatları

41AT 30A 30M 15F Sayarsanız 34G Pik saatte 141M 146T 36V
  12. M

140 Ağva - Şile - KMO - Kavacık - 4. Levend - Ali Sami Yen - Alibeyköy Metro 140M Ağva - Şile - KMO - Kavacık - 4. Levend - Ali Sami Yen - Metris (Tem üstüne yapılacak yeni peron) - 100. Yıl Mahallesi - Göztepe Mahallesi - Mahmutbey Metro 140T Ağva - Şile - KMO - Kavacık - 4. Levend - Ali Sami...
  13. M

İett Genel Müdürü Olsaydınız Ne Yapardınız?

İlk iş 250’şer adet minibüs ve midibüs alırdım, yoğun olmayan hatlara verirdim (bunu dolmuş ve kooperatifleri satın alarak da yapmak mümkün tabii), yoğun olan hatlara da boşa çıkan otobüslerden verirdim. Ayriyetten çevre illerle anlaşıp (Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Tekirdağ) İstanbul’un...
  14. M

Abide-i Hürriyet Caddesi’nden Taksim yönlü giden bütün araçların sırasıyla Sıracevizler, Silahşör, Kazım Orbay ve Ergenekon Caddeleri’nden geçmelerini talep ediyorum. Hem Bomonti’nin ulaşım sorunu bir nebze olsa hallolmuş olur, hem de Abide-i Hürriyet ve Halaskargazi Caddeleri trafiği rahatlamış...
  15. M

İstanbul Ulaşım Projeleriniz ve Önerileriniz

Ben böyle bir proje yerine Şişhane ile Piyalepaşa Bulvarı üstündeki Kasımpaşa-Dolapdere Köprülü Kavşağı arasına daha düşük maliyetli bir yol yapılmasını isterim. Refik Saydam Caddesi üstündeki Şişhane Kavşağı’nın altına (Beyoğlu’na dönen kavşak) bir battı-çıktı inşaa edip 200 metre sonra...
  16. M

Tuzla'nın Ulaşım Sorunları Ve Çözümleri

Tuzla ilçesinin ulaşım sorununu çözmek istiyorsanız Tuzla Merkez - Aydınlı - Tepeören arası HRS, İçmeler - Şifa Mahallesi arası M4b uzatması ve SAW - İçmeler arası M34 uzatması inşaa etmelisiniz. Ayrıca Tuzla Merkez’den Şişli, Taksim, Kadıköy, Üsküdar, Levent, Bakırköy, Aksaray ve Mahmutbey gibi...
Geri