Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. mustafatncy_

M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı

Bu hatta uzun bir süre sonra yolculuk etme deneyimim oldu. Arnavutköy ve Taşoluk istasyonları hariç diğer istasyonlarda şebeke altyapısı kurulmuş ancak tünelin içinde çekmiyor. Umarım tüm etapların açılmasıyla birlikte trene İBB'de olduğu gibi kesintisiz WİFİ hizmeti ve tüm istasyonlarda şebeke...
  2. mustafatncy_

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

İncirli istasyonunun M1A aktarmasında ilerleme durumu nasıl? Bir an önce açılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ek olarak Kirazlı Bakırköy etabında yolcu yoğunluğu epeyce artmaya başladı. İlerde daha da artacağını düşünüyorum metrobüs durağının yenilenmesi ve Kayaşehir istasyonunda M11...
  3. mustafatncy_

Bu hatta araç alımı sanırım M4 hattının 100 araç alımıyla beraber gerçekleştirilecek. Fabrikada üretilen trenlerin bir kısmını acil olarak M3 ve M9 hattına verecekler. M4 hattı da yoğun ancak M3 hattı da yoğun hat oldu ve pik saatlerde kapasitesinin altında kalıyor. Alınırsa en azından M9 ve M3...
  4. mustafatncy_

Kuzey Marmara Otoyolu / O-7 Başakşehir-Nakkaş Kesimi İnşaatı

Bir an önce bitirilmesi gerekiyor. Erken seçim konuları gündemde olduğundan ötürü epeyce bir hızlanmışlar. Bu tempoyla 2026'nın ilk çeyreğinde açılışın gerçekleşeceğini düşünüyorum.
  5. mustafatncy_

Alibeyköy Transfer Merkezi

Başakşehir ve Kayaşehir bölgelerine metro gidiyor zaten ulaşımı kısıtlı olan bölgelere otobüs hattı verilse daha iyi olacağını düşünüyorum.
  6. mustafatncy_

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi - Yht

Uraloğlu Marmaray'ın Bahçeşehir'e kadar gideceğini belirtmişti. Bu hızlı tren hattının güzergahından mı gidecek? Eğer gidecekse Marmaray istasyonlarının güzergahı belli mi?
  7. mustafatncy_

Bu hattın araç alımları hakkında herhangi bir gelişme oldu mu?
Geri