Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. S

M11 Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı

Anlık olarak içeriyi bilmiyorum ama fenertepe istasyonu dışında ve çevresinde, kamyonla dökülen çim altı topraklar öbek öbek vaziyette en az 2 haftadır beklemekte ve çalışan kimse bulunmamakta. Etrafı çitle kapalı vaziyette bekliyor.
  2. S

HYH Sitesinde T15 servis istasyonu diye geçen alandaki sürekli güvenlik bekleyen ve etrafı kapalı olan bölgede, çitler ve reklam brandaları sökülmeye başlanmış.
  3. S

Kayasehir merkez durak peyzaj çalışmaları başlamış. Ancak kuleye yakın asansöre gidiş yolu bi değişik olmuş. Tamam kot farkı var ama neden kaldırımdan direk iniş yapmamışta u çizmişler anlamadım. Fotolar bugüne ait
  4. S

Hemen hemen hergün kayaşehir merkez ve fenertepe duraklarını görüyorum. İkiside sizin bahsettiğiniz gibi...
  5. S

Seçim ve mitingler olmadığı için Çokta acele edilmiyor.
  6. S

10 dakika diyen var.
  7. S

Bu durak bölgesinin TOTEM'leri de takılmış. Insallah ekim sonu açılır.
  8. S

Fotoğrafı kendim çektim. Kayasehir merkez durağı, kaldırımlar taşları vs hersey döşenmiş lambalar takılmış sadece totemler, peyzaj işleri kalmış.
  9. S

Merhaba bu mesaj da yazılan ifadeler size mi ait yoksa başkasının demeci mi alıntı yapıldı?
  10. S

Halkali istasyonu da eklenmiş. Bu istasyon bi tık geride gibi
  11. S

Sayfa güncellenmiş yeni fotoğraflar var. https://www.hyhmetro.com.tr/ilerleme-raporu
  12. S

Arnavutköy durakları da U2 diye geçiyor onceki mesajlarda foto var
  13. S

Eskiden bakanlik sayfasında hat hakkında durum raporu vardı aralik ayından beri onu guncellemiyorlar. Olimpiyat halkali durakları hakkında pek bilgimiz yok ama ben hemen hemen hergun fenertepe ve kayasehir merkez durakları görüyorum içini bilemem ama dışarısı istense 1 ay önce bile cok rahat...
  14. S

Evet mantıklı Kayasehir merkez olmuyor
  15. S

Fenertepe durağına zaten var. O bölge ayrıca fenertepe değil. Başakşehir belediyesi var yanında basaksehir merkez cami var ve yakınında basaksehir millet bahcesi var.
  16. S

Eski adıyla fenertepe metro durağına yeni adıyla ibnu Haldun üniversite durak tabelaları U şeklinde takılmış bugün geçerken gördüm
  17. S

Oranın adı ne hocam
  18. S

Bunun için m3 son durakta orda olmalıydı yada başka bir istasyonda aktarma vermeliydi. Biliyorsunuz m3 son durak ile m11 kayasehir merkez aktarma istasyonu ve içersen aktarma yapılabilecek.
Geri