Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. D

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Biliyorum, Elektrikli araçlar için durum biraz zor olacak ama hayırlısı diyelim. Bence cng ve dizel garajı olacağı kanaatindeyim
  2. D

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Arkadaşlar, özel halk otobüsü şirketlerinde ve esnaflarında maalesef odemeler birikmiş durumda olduğu için filo olarak yeni araç almaları oldukça zor, kanunen eski araçlar yenilenmek zorunda oldukları için yenileniyor yoksa yenileme işi çok zor hale geldi
  3. D

İhtimal olarak vermiştim, cng kurmak zor değil belki cekebilirler
  4. D

Bölgedeki duruma göre değişebiliyor, solo çoğunlukta ve en yakın garajda bmc varsa boleceklerdir, ondan dolayı gelecek araçlar bmc ve otokar olarak düşünebiliriz, temsalari da alabilirler, yeni hatlar hayata geçmesine bağlı kesinleşir
  5. D

Bmcler ve otokarlar gelecek diye düşünüyorum
  6. D

Aynen öyle ancak fazla süreceği kanaatinde değilim sonu tezeller gibi olur
  7. D

Evet, reklam ve fabrikanın test edebilmesi için verilen araçlara hibe deniyor
  8. D

Her şeyi çok farklı hepsi toplama, bu zaten hibe yeni araç alınacağını düşünmüyorum en fazla 30 adet olur olmaz
  9. D

Bende onu dedim alınmaz diye
  10. D

Metrobus hattında iett ye ödemesini yapan her marka test ediliyor, man şu anda iett açısından uygun gorulmedi, fiyat,bakim,motor ,usta bakımından sıkıntılı olduğu için alınmaz
  11. D

Isuzu fiyat, kalite,bakim,motor, yolcu taşıma açısından kötü olduğu için tercih edilmiyor, onun yerine otokar tercih ediliyor
  12. D

İETT'den Haberler

Şu an için söylenmiş bir şey değil, eskiden de kazanıyordu,bugünde kazanıyor, yarında kazanacak su andaki krizin tek neden ödeme,zamanında yapılırsa turkiyede ki en iyi,en yüksek faydayı getiren sistem bu
  13. D

İettnext ile ilgili Paylaşımlar, Öneriler, Duyurular

Elinize emeğinize sağlık, eskiden çok faydalandık siteden keşke bu kadar duyulup buyumeseydi, iett sizi rakip olarak gördü maalesef ve önünüzü kesmeye çalışti
  14. D

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Hayır, şu andaki sistem faydalı,bazı eksikler var onlar tamamlandıktan sonra daha iyi olur gibi düşünüyorum, burada olan tek sıkıntı ödemeler, eskiden bu kadar yüklü ödemeler olmuyordu, iett bu yükü maalesef kaldiramadi
  15. D

Savaş Petrol Araçları Hakkında

Arkadaşlar şu durumu açık ve net açıklamak istiyorum. Savaş petrol ödeme alamadığı için davalık oldu. Dava savaş petrol lehine sonuçlandı. Bunun sonucunda iett sabit bölge verdiği savaş petrolle anlaşmasını bozdu ve dağıttı. Bu sonuç değişmeyecek, ek olarak iett tüm özel halk otobüslerine 2000...
  16. D

Herhangi bir sipariş şu anda yok bir adet hibe var durum izlenecek, alınabileceğini düşünmüyorum
  17. D

150 ye düşürürler
  18. D

Hedef koymak alınabilir anlamına gelmiyor, siyaset her zaman iş yapar sahaya bakmak lazim
  19. D

100-200 alınırsa çok büyük iş olur
  20. D

Hiç bir şehir istanbulla kıyaslanamaz, ülkede en çok toplu ulaşım kullanan il 24 saat ayakta ve 24 saat toplu ulaşım mevcut,
Geri