Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. D

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Özel halk otobüsü araçları iett garajlarina parklanamiyor
  2. D

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

10 adet kesin sipariş 25 adette görüşmeler devam ediyor yakında belli olur, sonunda tezeller olacağı kanaatindeyim çok fazla parça farklı yerlerden bu elbette sıkıntı çıkaracaktır
  3. D

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

Bu üsluba cevap vermek istemiyorum. Iett nin kurallarını okursanız görürsünüz, zaten küçük kazalar demedim orada tekrar okuyun
  4. D

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Her hatta veriliyor artık, eskiden bu kadar fazla hatta verilmiyordu artık mecburen hatlara veriliyor
  5. D

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Dediğim gibi araç beğenildi ama uzatılması gerekiyordu, bazı değişiklikler yapılması gerekiyordu buna bütçe ayarlanması gerekiyordu bunlar yapıldı ve satın alındı, bu hatta sadece man test edilmedi ki parasını veren her marka test ediliyor, otokar her zaman ön plandaydi on planda kalmaya devam...
  6. D

Aslında beğenildi, ama bütçe ve araç üzerinde değişiklik yapılması gerekliydi yapildi ve alindi
  7. D

Bu garajın bu sene açılmayacagi kanaatindeyim, metrobusten çıkan araçlar zaten hatlara veriliyor, bu sene belki otokar xl gelebilir ama sanmıyorum, eğer gelirse çıkan araçlar kısa süre garaja verilebilir. Yeni araçlarında bu sene gelir mi pek emin değilim ihtimal vermiyorum açıkçası gelirse...
  8. D

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Otobüsün herhangi bir yükünü almiyorlardi, iki araç degistirmeyip hızlı gitmek isteyenlerin tercihiydi, yeni hatlar konuldu,metrolar gelisti artık istek kalmayınca kapandı gitti, İstanbulda artık dolmuşlara gerek olmadığını düşünüyorum
  9. D

Yola odaklanmış, geçerim diye hesapladiysa bu kaza meydana gelmiştir
  10. D

Geri gelmez, dolmuşlar artık taksiye dönecekler
  11. D

Yeşil çevre dostu cummins motor
  12. D

Maalesef, özellikle büyük kazalarda, siyah kamu araçlarında işleyiş böyle, kusur bakılmaksızın şoföre yansıtılır, soruşturma öncesi işiyle bağı kesilir hatası olmasa bile geri alınanlar çok nadirdir
  13. D

Hem kamu malına hem şoföre oldu şoföre masrafını en az %20 si rücu edilir, maalesef iettde calismaz
  14. D

Baya eskisiniz 😀 man sg220,ikaruslar,citarolar bu arada hey gidi taksim trt binası çok emek verdik 48,48n hatlarından a222 de
  15. D

Metrobusten çekilmez, sultangazi yüksek ihtimal, alınacak yeni araclarda gelebilir buraya
  16. D

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

2026 yılında değişti, eski kokpitler daha teknolojikti
  17. D

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Şu anda 2 yada 3 araç değişimi daha olacak, otokar beğenildi, isuzu,iveco veya otokar olacak
  18. D

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

Habaş hem yeni hemde fiyatı çok uygun olduğu için ilk etapta 15 sipariş alınmış, şahsi kanaatim 30u gecmeyecegi kanaatindeyim şu anda çok yeni bir araç ileride durum belli olur bugün için konuşma boş
  19. D

@Houstonlu1938 katılıyorum
  20. D

Uygun değil zaten, çok nadir hatta verebilirler onlarda tatili olur
Geri