Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. D

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Gerilmeye gerek yok, gerekli tartismalar yapıldı konu kapandı
  2. D

Verecek cevabınız maalesef yok, çünkü böyle bir şehir yok konuyu kapatalım
  3. D

Hangi Avrupa ülkesi? 20 milyonluk şehir olacak ve en az 10 milyon 24 saat bunu kullanarak örnek verirseniz sevinirim
  4. D

O maalesef imkansız
  5. D

Konuyu saptırmaya gerek yok, şu anda hiç bir şehirde toplu ulaşımın fiyat-fayda-kalite açısından bu kadar verim alındığı başka hiçbir şehir yok
  6. D

Konu daha fazla metro olmaması değil,kullanım ne kadar kullanılıyor ne kadar fayda sağlıyor nerelere gidiyor, İstanbulun %70 i toplu ulaşım ile seyahat ediyor bunun hiç bir şehirde göremezsiniz
  7. D

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Çünkü otokarlarin hepsi sefer de oluyor akia lar ise %25 i onun dışında maalesef iett şu anda başka firma ile herhangi bir alım yapacağı kanaatinde değilim.
  8. D

Toplu ulaşım sadece otobüs değil ki metro tramvay vapur hepsi toplu ulaşımdir 20 milyonluk şehirde 13 milyon günlük tasima var hangi şehirde bu kadar toplu taşıma mevcut?
  9. D

Hayır, sadece kanaat dile getiriyorum, sürekli iett şoförleriyle iç içeyim artık bir şeyler öğrendim diyelim
  10. D

Halk olarak evet ama bunu iett olarak dusunulmesini de kanaat getirin, iş sadece klima değil ki fiyat-fayda: verim düşünüldüğünde akia olumsuz yönde kanaat alıyor maalesef
  11. D

Maalesef öyle üstte de dediğim sıralama devam ediyor. Ek olarak şu anda metrobuse alım dusunulmuyor, alım yapıldığı zamanda ise ilk ve tek alım otokardan olur farklı firmalardan araç alınmaz diye düşünüyorum
  12. D

Toplu cevap vermiş olayım, hem yakıt,hem bakim,hemde yolcu açısından akia dan verim alınmamıştır, 1 numara capacity, 2,otokar,3 connecto olarak gider hiç bir şoför bu araca çıkmak istemez hiç bir usta bakmak istemez ne freni tutar ne kliması sağlıklı çalışır nede motoru verimlidir
  13. D

Akia tamamen batık vaziyette bundan emin olabilirsiniz, görüntü farklı sahadaki olaylar farklı
  14. D

Hiç birinde bu kadar düzenli, bu kadar fazla toplu ulaşım kullanan halk yok bundan dolayı kullanım-yarar açısından hiç biriyle kiyaslanamaz
  15. D

Tam tersi akıa battı, akia metrobuste 0 verim alındi arka planda siyaseten o araçlar alindi, benim şahsi düşüncem bu hattın tamamen öncelikli metro değilse bile mercedese dönmesinin daha yararlı olacağını düşünüyorum
  16. D

Aynısını dedim zaten, farklı araç gelmeyeceğini düşünüyorum, ibb otokardan vazgeçmez
  17. D

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Şirketlerin çoğunda mevcut zaten, ama iett kadar tabiki olamazlar
  18. D

Benim dediğim farklı aslında, park etmek ayrı,parklanmak ayrı bir kavram
  19. D

O zaman yanlış anladım, özür dilerim ama o zaman bilgi olsun 😀
  20. D

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

Eski wowturkey de aynı isimli üye vardı aynı kişi misiniz?
Geri