Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Domates

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Keşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.
  2. Domates

Ankara Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Ben tam anlamadım ihale videosunu sizde izleyin. Otokar hem soloya hemde körüklüye teklif vermiş dediler sonra dediler ki otokar soloya teklif vermiş körüklüye teklif veren başka yok dediler ve o da sadece 1 kalem için dediler. Ben bunu anladım. Şu ihale videosunu sizde izleyin.
  3. Domates

Renkli tabela istiyorum Vizyon gerekiyor vizyon
  4. Domates

Umarım ben yanılıyorumdur ve otokar renki tabelalı olarak teslim eder ama hiç sanmıyorum çünkü teknik şartname ortada :(
  5. Domates

Neden renkli tabela tercih etmezsin ki be Ankara anlamıyorum seni zaten denizin yok bari kent renklensin.
  6. Domates

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Keşke iett de tıpkı ego gibi veya 2013'te yaptığı gibi solo ve körüklü ihaleyi ortak açsaydı hem bu sayede akia değil de otokar alınabilirdi. Mesela 150 otobüse ek 25 körüklü alsaydı en azından akia katılamayablirdi yanlış mı düşünüyorum.
  7. Domates

Ülkemizin yollarında bu güzellikleri görmek harika o zaman.
  8. Domates

Gerçekten bu araç mıydı yani setra mıydı vay be
  9. Domates

Otokar teklif vermiş sadece🤩
  10. Domates

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

Neyin eski kasası. Otokar hep aynı otokar.
  11. Domates

İETT bundan alıp Silivri hatlarına verebilir mesela. Yatıyorlar para kalkıyorlar para yatıyorlar para kalkıyorlar para. Ya kardeşim bir şehri gösteren aynı zamanda otobüstür otobüs. Ben ne yalan söylim şuandaki Silivri otobüslerini asla ama asla beğenmiyorum, he beğenen vardır koltuklarından...
  12. Domates

Konya Belediye Otobüsleri

Otokar kazanırsa senin sıfatı merak ediyorum ajajajajjajajjaa
  13. Domates

Oo bodo sağlamdır he😁vurduğu gibi yere yığar adamı bodo
  14. Domates

Konya Belediye Otobüsleri

Konya BB 100 tane otobüs şoförü alımı yapacakmış. Ben burdan şunu çıkarıyorum, bu 100 şoför alımı Konya BB'nin yeni alacağı otobüs sayısında bir işaret veriyor. 50+ adetli birşey bekliyorum. Keşke daha da fazla alım olsa orası ne de olsa güzel Konya güzelim Konya.
  15. Domates

İçimden bir ses MAN diyor ama hadi hayırlısı of ya offf
  16. Domates

Otokar kent'in şerefini iki paralık ettiler. Bozankaya da zamanında aynı hatayı yapmıştı. İki ayrı marka ve iki ayrı model düşünün ama aslında birebir herşeyi aynıydı iyi de bu çok kötü birşey yani biri birinin aynısı. Ayrıca üstteki fotoya baktığımız zaman iett kentlerinde kullanılan kiel...
  17. Domates

Isuzu değil iveco iveco. Yani iveco aslında otokar'dan kopyalamış. Aklım neden Isuzu'ya gitti anlamadım. Otokar'a kızdığım nokta otokar kent keşke hep otokar kent olarak kalsaydı. Bazen herşey para değildir. İşte karşınızda otokar kent öhö öhööö. Yani iveco streetway.
  18. Domates

Ama bildiğim kadarıyla ısuzu otokardan kopyalıyor.
  19. Domates

Önceki tasarımı daha iyiydi bence
Geri