Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Domates

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Alçak mı yüksek mi istiyorsun. Alçak mercedes yüksek setra hangisi.
  2. Domates

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Hayır düzeltmek istemiyorsun. Bunun ceremesini ben neden çekiyim.
  3. Domates

Ben yükseltmedim ya. Ben citaromu isterim.
  4. Domates

Yerli uçak yoksa otobüsle gemiyle gitsinler başka ülkelere veya şehirlere. Nerden geliyor bu yerli üretim sevdası. Yerli üretim teşviki.
  5. Domates

Havada hala 2015 ten beri inmedi bi türlü(!)
  6. Domates

İşletmeci kurumu uzaylılar yönetmiyor sen yönetiyorsun. İşletmeci kurum bir sen ben gibi canlı bir varlık değil. İşletmeci kurumu ben yönetiyorum. Yani bizler yönetiyoruz. İnsanlar yönetiyor kurumları. İETT diye birşey yok mesela İETT benim. İhaleyi hazırlayanlar kafasına göre ne hazırlarsa ona...
  7. Domates

Uçak alırken nedense yerli üretim olsun demiyorlar. Makam aracı alırken yerli üretim olsun demiyorlar. Otobüsün bari kalitelisine binelim citaro alalım diyoruz halkın önüne takoz koyuyorlar. Kendileri saraylarda yaşıyor en iyi makam araçlarına jetlerine uçaklarına biniyorlar bıraksınlar millette...
  8. Domates

Üste para verseler almamalıyız
  9. Domates

Körüğü siyah ama gri olarak verirler. Siyah belki isteğe özeldir. Man'ın meslea önceki kasa da şeffaf körüğü vardı içeriyi gösteren yeni kasa da bu var mı bilmiyorum istek üzerine. Ayrıca capacity'nin siyah körüğüne bayılıyorum.
  10. Domates

İettden bahsediyordu o galiba
  11. Domates

Ankara Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Neden ama nedennn🤔🤣
  12. Domates

Madem bir işi beceremiyorsunuz o zaman umarım ki bu ihale de iptal olur ve daha büyük alımlı bir ihale açarsınız.
  13. Domates

İhale yayın tekrarını bir daha izledim ama ilk başta otokar solo ve körüklüye teklif verdi deniyor daha sonra körüklüye tekif veren yok sadece soloya verilmiş falan deniyor ve solo içinde sadece 1 kalem deniyor. Ben birşey anlamadım bu işten.
  14. Domates

Ankara otobüs şehri değil araba şehri diyen bir arkadaş vardı ya siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz Ankara nasıl otobüs şehri değil. Ankara bal gibi de otobüs şehridir. Egolar vızır vızır biri gidiyor biri geliyor yetmiyor ordu halinde konvoy halinde geçiyorlar. Hey yavrum hey. Ama birşey daha...
  15. Domates

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

2012 iett otokarı ile 2024 ego otokarı arasında bir fark göremiyorum. Ama 2013 iett otokarı öyle mi asla öyle değil çok özel ve güzel görünüyorlar.
  16. Domates

Otokar Otobüsleri Bilgi/Fotoğraf/Yorum/Sohbet

Bu doğru değil.
  17. Domates

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Vay canına 5 yaş gençleştirmiş aracını üstelik yine citiportla
  18. Domates

Bende setraları pek sevemiyorum açık söylim ama bu otobüsün tasarımı biraz farklı takdir edersin ki
Geri