Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. K

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

C-506 ikinci el eski kasa bmc procity ile aracını yenilemiş işe gelirken 14es hattında Kadıköy yönünde gördüm hayırlı olsun
  2. K

Yok kanka bmc procity idi eski aracıyla bulgurlu da dükkana girmişti
  3. K

Aynı anda yazmışız c133 ü isteyen silebilirm
  4. K

C-133 2025 model ısuzu citiport ile yenilemiş hayırlı olsun eski aracı kaza yapmıştı
  5. K

C-190 2025 model güleryüz cobra ile aracını yenilemiş az önce 12a hattında gördüm hayırlı olsun
  6. K

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

Tuzla halk otobüslerine tanıtım yapmışlar
  7. K

Vardiyalı çalışıyorum ondan görmemişimdir ara sıra giriyorum siteye yenş araç gördüğüm zaman 😂😂😂😂
  8. K

C-270 2025 model Mercedes benz conecto ile yenilemiş dün akşam vardiya çıkışında bindim hayırlı olsun daha önce yazıldığını görmedim yazıldıysa silinebilir
  9. K

Daha önce yazıldığını görmedim sıkıntı yok
  10. K

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

C-043 orda park halinde sürekli eski modele bakarsan 2011 diye yazıyor kardeşler arasında mahkeme lik olduğu için şerh koyulmuş satılamaz diye 15 yaş dolduğu için belediye men etmiş
  11. K

Bilgi için teşekkürler önü siyah görünce acaba dedim değişti mi 😇
  12. K

C-047 aracının önünü mü boyatmış yoksa aracı mı değiştirdi bilgisi olan var mı
  13. K

C-208 akia aracını sıfır km güleryüz cobra ile değiştirmiş bugün bağlarbaşında gördüm hayırlı olsun Not senelik izindeydim yeni geldim daha önce yazıldı mı bilmiyorum yazıldıysa silebilirsiniz
  14. K

C-047 aracını mı değiştirdi bugün 14b hattında renk tonu farklı ve önü yeni conecto gibi siyah idi bilgisi olan var mı
  15. K

C-043 mal sahibi kardeşler kendi aralarında mahkemelikmiş araç 15 yaş sınırını doldurduğu için belediye sefer yazmıyor yerine en az 3 yaş üzerinde araç koyması gerekiyor grupta bi tanıdık şoför r var ona sordum sordum o söyledi
  16. K

C-1759 ısuzu citiport ile çalışıyor ara sıra görüyorum yanlış hatırlamıyorsam beykoz hatlarında çalışıyor iş çıkış saatlerinde ara sıra görüyorum
  17. K

C-137 bölge mi değiştirdi bilgisi olan var mı bugün 13 numaralı hatta gördüm bilgisi olan var ise kiminle bölge değiştir di
  18. K

C-302 C-4 bölgesinşn C-279 dan sonra ikinci bmc procity tr aracı oldu hayırlı olsun
  19. K

C-045 2021 model güleryüz cobra aracını 2025 model güleryüz cobra ile değiştirmiş instagram da şahinbey cad sayfasında fotoğrafını gördüm hayırlı olsun
  20. K

Pazar günleri 20k dan 3 araç eksik 2 araç 14k 1 araç 14d çalışıyor C-034 bugün 14d çalışıyor yeni araç yeni kasa güleryüz cobra ile değiştirmiş hayırlı olsun
Geri