Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. A

Antalya - Mersin Arası Yol Yapım Çalışmaları

Bu yılki yatırım programında bu yolun Mersin tarafına 3 milyon ödenek ayrılmış. Geçen seneki ödenek 1.5 milyondu. Bu ödenekle Mersin tarafında bir ilerleme beklemek biraz hayal. Enflasyonu faktörünü de hesaba katarsak ödenekte geçen seneye göre ciddi bir artış yok denilebilir. Antalya tarafına...
  2. A

Aydıncık'ın batı kısmında neden çalışmaların başlamadığını bu harita anlatıyor. Harita KGM'nin sitesindeki güncel harita. İki ihtimal var: 1-Yüklenici (maliyet artışları nedeniyle) sözleşmeden çekildi. 2-Vali yalan söylüyor. (Vali bey geçen mayıs ayında ihalesi yapılmamış kısım kalmadı...
  3. A

Ankara - Kırıkkale - Delice Otoyolu / O-?

Bu Delice'nin özelliği ne? Niye orada bitiyor?
  4. A

Mersin-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi / O-51

Tüneli iki seferde mi kazıyorlar? Sanki üst kısmı kazılmış altı kazılmamış gibi. Tünelin şekli çok garip duruyor.
  5. A

İmar planlarının temin edip biraz baktım. Sarı daire içine aldığım yol, planda yeni yolun altından geçecek görünüyor. Sanırım tünel turuncu ile göstediğim alan içerisinde bir yerden çıkacak. Arazi yükselti değerleri burayı işaret ediyor. Sonra sarı ve açık yeşil ile gösterdiğim yolları üstten...
  6. A

Merhaba. Aydıncık'ın kuzeyinde yer alan T4 ismiyle kodlanmış bu tünelin batıdaki giriş portalı nerede? Uydu görüntülerine o kadar baktım bulamadım. Ucu nereye çıkıyor bunun? B***** bir yere çıkmıyordur umarım.
  7. A

Mersin - TAŞTİ (Tarsus Şehirlerarası Terminal İşletmesi)

Otogar otoyola oldukça uzak kalıyor. Daha kuzeye otoyola yakın bir konuma taşınması lazım. Yeri eskiden iyi olabilir. Artık şehirlerarası ulaşımın ana bel kemiği otoyollar, bu nedenle otogarların da otoyollara yakın olması gerekli bir şey. Tarsus'a giren otobüslerin çoğu otogarın otoyola...
  8. A

Mersin-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi / O-51

Proje güzergahının son Sentinel görüntüleri. Görüntüler Copernicus'dan alındı. Erdemli'nin kuzeyinde çalışma yok gibi görünen yerde T1 ve T2 tünelleri kazılıyor. ESA, Sentinel uyduları için Copernicus isimli yeni bir browser geliştirmiş. EO'dan çok daha iyi görünüyor. Anonim olarak kullanırsanız...
Geri