Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. Blg77

Yol Tabelaları

Türkiyenin en yüksek yiyadüğü Eğiste Hadimi (Eğiste/Hadim) Viyadüğü( en uzun ayağı 166 metre) Hadim/KONYA Türkiyenin en yüksek ikinci viyadüğü: Tekkale Viyadüğü (En uzun ayağı 150 metre) Yusufeli/ARTVİN
  2. Blg77

Yol Tabelaları

Ben aslında istanbulda yaşıyorum ama kuzenlerim ankarada
  3. Blg77

Türkiye Bölünmüş Yol - Tünel - Viyadük Projeleri Ve Haberleri

2053 yılına kadar Aydın – Denizli Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu Hadımköy – Başakşehir Otoyolu, Kınalı – Tekirdağ Çanakkale Savaştepe Otoyolu, Çanakkale – Savaştepe otoyolu, Mersin – Erdemli – Silifke – Taşucu Otoyolu (Çeşmeli – Kızkalesi Kesimi) , Ankara – Kırıkkale – Delice Otoyolu, Antalya –...
  4. Blg77

Yol Tabelaları

birçok kez gördüğüm tabelalar 😁
  5. Blg77

Yol Tabelaları

Sadece İstanbul 17 km yazmak için bu kadar büyük bir tabelaya ihtiyaç var mıydı… 🫤 2018 yılında 17 km bile yazmıyordu. İstanbul giriş tabelası gibi duruyordu.
  6. Blg77

Yol Tabelaları

Karayolu mü yoksa mı?
  7. Blg77

Yol Tabelaları

Alaplı IV Tüneli’nin tabelasında Tünel uzunluğu yukarıya yazılmış. Normalde Aşağıda olmalı tünel uzunluğu. Normalde bu tabelaya benzer şekilde olmalı:
  8. Blg77

Yol Tabelaları

Artık uluslararası yolunun bir kısmı artık kuzey marmara otoyolu. 'te de aynı olay var: 'den bir örnek tabela : 🟦 : Yeni 🟥 : Eski Ynai ben böyle biliyorum.
  9. Blg77

Yol Tabelaları

Kepsuttan Dereli köyüne
  10. Blg77

Yol Tabelaları

Kepsut’ un Kepsut-Durak yolu üzerindeki tabelasından nüfus silinmemiş. Dün çektim fotoyu.
  11. Blg77

Yol Tabelaları

Kütahya Balıkesir yolu üzerinde bulunan 4 ilçe
  12. Blg77

Yol Tabelaları

Ben, her ne zaman yolculuğa çıksam İstanbul’un çıkış tabelasını göremem. Çünkü yoktur. Ancak, D020 Karayolu İstanbul-Kocaeli sınırında Hem İstanbul’un hem de Kocaeli’nin çıkış tabelasını bulabilirsiniz.
  13. Blg77

Yol Tabelaları

D-100 ve TEM Otoyolları yapılmadan önce 1960’lı yıllara kadar İstanbul’u Anadolu’ya bağlayan ve tek yol olan ve İzmit’in Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü arkasından başlayarak Karayakuplu, Sevindikli, Denizli, Molla Fenari, Gebze, İstanbul Sultanbeyli ve Üsküdar’a kadar uzanan eski İstanbul...
  14. Blg77

Yol Tabelaları

D-025 diye bir karayolu yok. Tabela hatalı. olması gerekiyor D-025 yerine. (Konumu: İstanbul- Kocaeli sınırı.)
  15. Blg77

Yol Tabelaları

karayolundan (Derebaşı Virajları)
  16. Blg77

Yol Tabelaları

D-557, olacak o zaman. Tabelanın koordinatları: 40°23’30.9"N 29°08’07.9"E Google Mapsten Görüntü:
  17. Blg77

Yol Tabelaları

Merak etmeyin, o da var 😀
  18. Blg77

Yol Tabelaları

Arat Geçidi/Şanlıurfa 14 Kasım 2023, 15:08:41 37° 03′ 16.71″ N, 38° 08′ 29.15″ E
  19. Blg77

Yol Tabelaları

Google Street View’dan görüntüler (Kars-Ağrı Arası Yukarıkent Geçidi 2270m- 2015 yılı / Konumu: 39°59’02.4"N 43°19’43.7"E)
Geri