Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. ibrxhim9999

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Birinci 64Ç ise ikinci de bu. 20kmyi 2 saat 5dkda gitmek her yiğitin harcı değil.
  2. ibrxhim9999

metris esenler bağlantısından m1e paralel giden depar açılabilir her yarım saatte bir ya da pik saatler
  3. ibrxhim9999

İstanbul’da en çok istediğiniz ya da daha önce pasife alınıp yeniden sefere geçmesini istediğiniz İETT hat / hatları?

62Gnin iptali ile hamidiye ve gültepe çevresindeki 150-200bin insanı delirtirsiniz 48N kısalsın şişliye ama onu destekliyorum
  4. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

kağıthane anadolu cd (cenderenin zıttı) 50den 70 o kadar da değişiklik yapmadı tenha saatlerde procityler bile 100le gidiyor o yolu eğer inecekseniz sinirleniyor şöförler hatta o saatlerde
  5. ibrxhim9999

İstanbul'un En Tekinsiz Yerleri

@Atsuko kağıthane yaparsanız tek kırmızı olmayan yer hamidiye ve vadi haberiniz olsun fazla umutlanmayın
  6. ibrxhim9999

10F Bostancı - Finans Merkezi - Ümraniye hattı açılmışta bence Batı Ataşehirden geçmeliydi sadece Finansta durup ekspres gitmek yerine
  7. ibrxhim9999

İstanbul'un En Tekinsiz Yerleri

Kağıthane'de Cendere ve Hamidiye dışında her yer tekinsiz. Eğer bir karşılaştırmada Hamidiye "daha tekinli" olarak geçiyorsa ciddi sıkıntı vardır.
  8. ibrxhim9999

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

48T -> K1105 Hala haklıyım En azından iş çıkışı doluluğunda değil
  9. ibrxhim9999

Marmaray/Metro’ya entegre İETT hatları hk.

K3'ü metroya kısaltıp Kağıthane'ye (M7) entegre yapmak kaçırılmış bir fırsat bence İETT kayıp eşya sayfasında K1/K2 MK40 diye entegre gösteriliyordu.
  10. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

75O gece hattı olmalıydı
  11. ibrxhim9999

İsimleri Aynı Olan İETT Durakları

Aynı değilde 48H'de Gür ve Gül durakları var. Karışabiliyor
  12. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımında İptal Olan veya Yarıda Kalan Seferler

55Y o kadar az çalışıyorki varlığına inananlara şizofreni tanısı konulmasını istiyorum Potansiyelli rota aslında, doğru düzenlemeyle 41ST'nin yarısını bu hata atabilirsin
  13. ibrxhim9999

bence trump avm'ye hat girmemeli. çünkü insan yoğunluğu hiç orada değil. insan yoğunluğu o bölgede şişli etfal - torun center arasında. ama sıkıntı şu, peron yapacak alan yok. mecidiyeköy metrobüs'ün eski halini çoğumuz hatırlıyoruz zaten o hale sakın geri dönmesin. eğer ordaki bütün hatları...
  14. ibrxhim9999

İstanbul’da en çok istediğiniz ya da daha önce pasife alınıp yeniden sefere geçmesini istediğiniz İETT hat / hatları?

K1-K2'ye MK kodu niye verirsin mesela Ayrıca her hattın -1 varyantı var. 48T-1 ve 48H-1 diye bir şey hiçbir zaman olmadı.
  15. ibrxhim9999

İETT Hatlarının Özdeşleştiği Otobüsler

41ST -> lağım kokulu 2013 temsa
  16. ibrxhim9999

İETT Hatlarının Özdeşleştiği Otobüsler

48KA ve 48M dışında bütün 48ler -> Solo Karsan
  17. ibrxhim9999

64Ç -> K1117 Çağlayan yüzünden lanetli 64Çye bindim. Böyle uçmaya devam ederse bir hafta içinde sefer süresi en farklı olan hat olabilir.
  18. ibrxhim9999

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

65G -> B-219 Procity yakışmış buna
  19. ibrxhim9999

Hamidiye gir-çık yapılamaz, fena gereksiz olur. direk başlangıç noktası orası olursa daha güzel olur. Yolların çok plansız oluşundan olabilir, haritada ne kadar gir çık rotası gözükebilse de eğimden (her türlü solo karsan çalışır 46Y olursa) zaman kaybeder.
  20. ibrxhim9999

44B 44B 44B 44B. Hasköyden geçirseniz bu hat 62 ve 41ST ile kapışır yolcu konusunda
Geri