Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. ibrxhim9999

Bugün Hangi İETT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

B-1845 -> TM3 Bu mahalleye 6 yıl sonra ÖHO girmesi mükemmel oldu ya karsan'ın ite kalka 2 dakikada çıktığı yokuşu 30 saniyede çıktı 2013 temsalarda gelmiş 41STnin grubundan umarım onlara işim düşmez
  2. ibrxhim9999

Jeddah Tower

1.resim şuna benzemiş
  3. ibrxhim9999

İstanbul’da En Çok Kullanılan Minibüs Hattı Hangileri

çağlayan dere minibüsleri ilk 5te değilse şaşmam saat 22.30da bile dolu olabiliyorlar ayrıca çevredeki minibüscü lobisi iettye zar zor hat açtırdığından (K4 ve 66Z açıldı son 15 yılda ki onlarında seferleri çok az) bu durum böyle
  4. ibrxhim9999

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

M7 -> 15 nolu araç Çağlayan-Mecidiyeköy arası M4 tarzı bi kükreme atmaya başlamış
  5. ibrxhim9999

Tek Yönlü Olan İETT Durakları

Cendere Caddesinde Bauhaus-Viyadük arası olan duraklar: Kağıthane Metro Yönü Atlas Üniv (Hamidiyeye Cendereden çıkanların yönü sayılmaz) Cemil Meriç Ortaokulu Göksu Sitesi Anadolu Caddesi Seyrantepe-Vadi Yönü İSKİ Cendere Caddesi Seyrantepe Kavşak İSBAK -> Vali Hayri MTAL (Hamidiye Sondurak...
  6. ibrxhim9999

Takviye olarak çalışan İETT ve ÖHO araçları

48T -> B-1862 6 YILDAN SONRA ÖHO
  7. ibrxhim9999

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

beyazıt karsanların 500 sene sonra karsanların o eğimi çıkamayacağını düşünerek reddetmiş
  8. ibrxhim9999

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

41ST'ye İETT seferleri eklenmiş ve Karsanlar değil Akialar bakıyor Savaş Petroldan ne zaman kurtulacağız bakalım
  9. ibrxhim9999

Raylı Sistemlere Ne Kadar Yakınsınız?

m7 ve m11e 10dk uzaklıkta oturuyorum ama yokuşlardan dolayı dönüşte yürümek işkence nurtepe de uzak sayılmaz fakat coğrafi yapı ulaşmayı cidden zorlaştırıyor
  10. ibrxhim9999

İETT Güzergâh Revizyon Önerileri / Hat ve Durak İstekleri

K6 yerine 66Z'yi Kağıthaneye uzatıp diğer ucundan da Profilodan geçecek şekilde ayarlasan çözülür K5 48N ve 48T'nin olduğu bir evrende hayal bile edilemez, illa Çağlayan Dere hattı istiyorsan HM3ü oradan başlatıp M2'ye aktarma verdirtebilirsin (Zincirlidere dursğından başlayıp Taşocağına çıksın...
  11. ibrxhim9999

İETT Güzergâh Revizyon Önerileri / Hat ve Durak İstekleri

41Y gereksiz Hamidiyeye giriyor. Hamidiyeye girip çıkana kadar Yenikapıda olurdu zaten. Ayrıca herhalde Karsanlar bakacağı için zaten daha Hamidiyeye tam çıkmamışken harareti yer orası ayrı bir konu
  12. ibrxhim9999

41STde Akia VAR!!! (Kodunu göremedim)
  13. ibrxhim9999

Şehirinizdeki İtfaiyenin Olaya varış süresi Ne kadar?

Kağıthanedeki %30 eğimli yollara bile kolay ulaşabiliyorlar burdakiler (ticarinin biri yolun başını kapamadıysa tabi)
  14. ibrxhim9999

İETT ve Enteresanlıklar

Gültepede böyle birşey olunca 62 63'e dönüşüyor 62 bekliyordum bi gün (masmaalesef) neden hep 63 kalkıyor diye sordum Gültepede kazadan dolayı 62lerin seferleri 3 saat boyunca 63 olarak kalkacakmış diye cevap aldım
  15. ibrxhim9999

Öndeki 48Tye biniyordum arkadan geldi bi ağzım açık şaşırdım ciddili ST-1de olsa anlarım oda full Karsan sonuçta
  16. ibrxhim9999

Ayazağa kapanmadan önce Kağıthane'de 40 hat varsa 39u Otokardı. Ayazağa kapandı, Karsanlara mahkum kaldık
  17. ibrxhim9999

Az önce önümden geçti tam yazcaktım
  18. ibrxhim9999

Araç İett

sanki ulaşımpark'ın o1264ü takip edip füze atacakları programı engellemek için yaptılar ne gerek vardı
  19. ibrxhim9999

Kapanmış İett Depar Hatları

39Ç ilk Çobançeşme-Aksaraydı Güzeltepeye uzatıldı sonra zıt yönde Hamidiye Sondurak sonra da Vadi en sonunda da Kağıthane Garajına uzandı ve sonrada 1inci durak ve 40ıncı durak olan Alibeyköy arasında 20dk yürümeyi otobüsle 40dkda gittiği için kapatıldı Alibeyköyün götürmesi iyi oldu bence bunu
Geri