Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Benim tahminim garbiçanakçı ve hashavar bu gidişle 10 yıl daha bekler 10 yıl içinde %90 imara girerc
  2. M

Emirhan bey Garbiçanakçi ile ilgili bazi arkadaslar imar yok diyor siz calisma var diyorsunuz villakent kaynağiniz sağlam mı ?
  3. M

Bence kayapınar imara açıyor bu bağlar belediyesi ile ilgili bir sıkıntı var ne bilmiyorum. Bu 2026 revizyon planında inşallah içarlar imara
  4. M

Garbiçanakçıya imar verilsinde villa veya konut fark etmez parayı devir daim ederiz
  5. M

Batı illerinde hemen arsayı imara açıyorlar bu bağlar belediyesinde ne varsa açmadı bu da bana ders oldu imar geçerse garbiçanakçıdan vs bir daha arsa veya tarla kolay kolay almam diyarbakırdan paramızı başka ilden alsaydık yine katlamıştık.
  6. M

Baskan calisma gruoplari oluşturulacak derken benim anladığım işin uzmanları tarafından mimari olarak destek alıp imar planı yapabilirler. Cevre mühendisleri vs mimar vs dir.
  7. M

Arkadaşlar ben bazen burayı okuyorum alan kişiler çoğu benim kişi zamanında umut etmiş boşa düşmüş araziler öncelikle şunu söylemek istiyorum. İmar açılsa kimse muhtara bilgi verir mi veya muhtar bu konuda neci açılacak imar varsa zaten açılır ben bunu söylüyorum. Belediyede imar ile ilgili...
  8. M

Bu görsel tasdik tarihi yazıyor 02.05.1996 bu imar planı 5 Mayıs 1996 yılında onaylanmış onu diyorum. Tasdik onay demek ilave olarak Garbiçanakçı imar planı 2007 yılında onaylanmış. Ben 4-5 sene önce bakmıştım garbiçanakçıya imar planında yine aynı şeyler yazıyordu . Şuanda alatosunda imar...
  9. M

Bu imar plani alatosun için 1996 yılında alinmis 30 yıl geçmiş imar planı yok ilave olarak garbiçanakçı ben eskiden baktım yeni bir şey değ 2007 deki planda tarımsal niteliği korunacak yazıyor 2007 den itibaren bu şekilde ilave olarak 2026 revizyon planı içerisinde belediye ve kurumlar imar...
  10. M

Önemli olan belediye ve ilgili kurumların imar açmaya izin vermesi ve planlamaya alması bu şekilde olursa imar açılabilir
  11. M

Arkadaşlar ben 1 ay önce bakmışt yine tarımsal niteliği korunacak yazıyordu fakay ihtiyac olursa imara acilabilir googleden bakabilirsiniz
  12. M

Sores bey bence garbiçanakçı ve hashavarda çalışma yapıldığını nereden çıkardınız
  13. M

Elazığ yolu ve diyarbakır yolu ilanlarda hareketli buralari acabilirler diye düşünüyorum
  14. M

Hashavarda su havzası varsa nasıl açılacak imar ?
  15. M

İnşallah dediğin gibi olur Emirhan bey girer seneye imara umutsuz olmayalım.
  16. M

Uğur21 bey tahminim garbiçanakçı 5-10 yıl daha bekler çünkü ses seda çıkmıyor.
  17. M

Herkes mecbur bekleyecekler bende bekliyorum garbiçanakçıda aldım.
  18. M

2026 revizyon imar planının urfa yolu ve elazığ yolu olduğunu duydum Garbicanakçı için bir sey duymadım.
  19. M

1/100 binlik diyarbakır imar planı sarı alanlar kensel gelişim konut alanı belirlenmiş buralara imar girmesi yüksek ihtimal
  20. M

İlanlar yalan söylemez şuanda hashavar da satılık ilanlar yok denecek kadar az garbiçanakçıdada derenin üstü az ilanda genelde derenin altı ilanlardan yola çıkarak derenin üstünün ilk seferde imar çalışması olabileceğini düşünüyorum derenin altı çok ilan var. Ayrıyeten kurdi34 beyin söylediği...
Geri