Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Güncel bir gelişme var mı bilgisi olan ?
  2. M

Hisse uyuşmazlığı şişme deniyor normalde o parsel örnek 200 dönüm ama tapuda 300 dönüm 100 dönüm fazla buna şişme diyorlar.
  3. M

326 parselde hisse uyuşmazligi var diye duydum aslı var mı bilmiyorum ama girebilir bence 5000 ligi var önceden
  4. M

Yapay zeka bizden akıllı
  5. M

Sores kardeşim ne imarı hashavar ve garbicanakciya villa mi yoksa konut mu ? Ticari mi bilgin var mı
  6. M

Sores kardeşim ben isterimki Diyarbakın her yeri imara girsin Halk faydalansın konut fiyatları uçmuş ama gerçek olan bir şey var 2009 dan beri Bağlar bölgesi çöpe dünmüş vaziyette, inşallah senin dediğin olur ve imar geçer
  7. M

Garbiçanakçı için sordum bilmediğini söyledi.
  8. M

Arkadaşlar belediyede imar ile yetkili kişilerden emlakçinin birisine söylemiş hashavar imar açılmayacakmış Su havzası olduğundan dolayı hashavar kimse cesaret edemez diyor deprem bölgesi burası diyarbakır yarın bir gün bir şey olsa kim cevap verecek diye söylenmiş.
  9. M

Vallahi imar vs beklentim kalmadı olursa olur modundayım bari para etsede satsam.
  10. M

Şuanda ilanlarda m2 sine 700 yazanlara verilen fiyat bu sizde emlakci ile gorusup ne kadardan gidiyor diye sorabilirsiniz arsanızı emlakciya sorun nakite cevirmek istedinizde aldiginiz fiyati sevinirim.
  11. M

Oglakliyi acarlar bencede hashavari acmazlar.
  12. M

Saçma ama ilana at bak hiç satılmıyor bölge çöp olmuş vaziyette bizin köyde normal bahçe dönümü 250 bin olmuş
  13. M

Donumu 350 satan varsa almayi dusunebilirim benim arsama emlakci 350 teklif etti
  14. M

Ben emlakcı ile gorustum donumu 350 dedi bana
  15. M

Benim aklimda uyguladigim bir yontem var fisilti gazetesi bu yontem olmayan bir seyi daha da olumsuz soylemlerde bulunarak calismanin o konu ile en dip dalganin gelmesi bu kapsamda imar 15 yildir baglarda gecmiyor es dost akraba ve sohbetlerde baglar belediye imar acmiyor arsa almayiniz...
  16. M

Seneye de farklı bir bahane bulunur yine imara açmazlar bahane bulmak kolay sonuçta orada arazi fiyatları yakınlığına göre bedava ve para etmiyor bunlar uzak yerleri açarlar yine buraları açmazlar.
  17. M

2020 de dedilerki özel imar çıkacak çıkmadı sonra dediler ki belediye buralara imar verecek önceki yıllarda verilmedi. Şimdi en geri kalmış bölgesi garbiçanakçıdır fiyat olarak
  18. M

Ben 5 yıldır takip ediyorum. Garbiçanakçı ve hashavarda hep imar gececek hayal satıyorlar bence 2026 da da girmezse 10 yıl girmez
  19. M

Vallahi bende imza vermedim neden vereyim ki yani gerekirse imar gecmesin. Kalsın bu kadar çok kesinti olması akıl karı değil
  20. M

Sores bey belediye baskanıyla mı görüştünüz duyumu nereden aldınız ?
Geri