Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. M

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Bende bunu anlamadım bazı parsellerde üst üste binmiş çizdim
  2. M

Bazı parseller üst üste binmiş böyle bir şey mümkün olabilir mi
  3. 1000166896.jpg

1000166896.jpg

4. M

Benim tarlanın 100-200 metre değişmesi mümkünüc
  5. M

Benim parsel derenin üstündeydi şimdi bakıyorum 100 metre aşağıya kaymış derenin altına inmiş ve garbiçanakçı yerine batıçanakçı olmuş ?
  6. M

Şuanda ben parsel sorguda gördüğümde pasif yazıyor garbiçanakçı bölgesinde yeni parselimi nasil öğrenebilirim
  7. M

Sadece akıl ve fikir yürütme duyum vs değildir. Acaba 3 mahalleye bölünüp sonra 1 mahalleye mi imar verecekler.
  8. M

Üzerinde duruşundan kasıt nedir 1 Satmayalım mı 2 Hile veya usulsüzlük mu yapilabilir 3 Burası muhtemel imar alanları mı vb. Detayli açıklama yaparsanız sevinirim.
  9. M

Zenginler nereden aldıysa imar oraya gelecektir c
  10. M

Mahalle değişimi olması iyi bir şey mi
  11. M

Emirhanda garbiçanakçıdan almış bir umut bakıyor. Bende senin gibiyim wowturkey'e girip girip çıkıyorum
  12. M

Burada imardan ziyade yeni sosyal konut projesi için çalışma yapıldığı bildirildi.
  13. M

https://mpgm.csb.gov.tr/1-100.000-olcekli-i-82132 Arkadaşlar bir bölge imara açılacaksa önce 1/100 binlik plan oluşturulur buradan diyarbakıra tıklayip bakabilirsiniz
  14. M

1/100 binlik imarda bağlar belediyesi görünmüyor ben hakkımı helal etmiyorum. Kurban olduğum Allah (c.c.) her şeye kadirdir.
  15. M

Bu garbiçanakçı 2018 yılında dedikodu çıktı sonra 2020 yılında bir firma imza topladı özel imar çalışması oldu hala sonuç yok
  16. M

Bu derenin üstü komple 1 ncı etapta imara girecek dediler bize satarken aslı yok mu
  17. M

Yapı yasaklı alan imar 18 yönetmenliğine göre imar girdiğinde kesinti yapılıp 200 m vs yanında verilmiyor mu bir de garbicanakçi 10 yıldır haber çıkıyor kahin bey bizim çocuklar görür mü ben umudumu kestim.
  18. M

Cevabınız için teşekkür ederim garbiçanakçı bölgesinde yatırım yaptım 2016 yılında altında kalsaydı daha kazançlıydı inşallah değerini bulur buralar kısa sürede imar açılır
  19. M

Garbiçanakçı bölgesi ile ilgili bir gelişme vs duyum var mı
Geri